Ontwerpbestemmingsplan ‘Verzamelplan Pijnacker-Nootdorp 2019/2020’, Pijnacker-Nootdorp

Logo Pijnacker-Nootdorp

Het college van Pijnacker-Nootdorp maakt ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Verzamelplan Pijnacker-Nootdorp 2019/2020’ met ingang van 9 januari 2020 gedurende zes weken voor eenieder ter inzage ligt bij de informatiebalie van het gemeentehuis, Oranjeplein 1 in Pijnacker.

Tevens is het ontwerpbestemmingsplan digitaal beschikbaar op www.pijnacker-nootdorp.nl en via de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Het bestemmingsplan betreft:

1. Volkstuinen Nieuwkoopseweg te Pijnacker: aanpassen regeling voor overnachten;

2. Katwijkerlaan 107 te Pijnacker: aanpassen bestemming en bouwvlak voor bouw woning;

3. Klapwijkseweg 55 te Pijnacker: bouw van 3 nieuwe woningen;

4. 's Gravenweg 34a te Nootdorp: aanpassen bouwvlak naar geldende bouwmogelijkheden;

5. Boezem Oost te Pijnacker: grenzen bestemmingen aanpassen naar nieuwe inrichting van het

terrein;

6. Lange Campen 4 te Pijnacker: herbouw woning, aanpassen bouwvlak;

7. Koningshof 20 te Pijnacker: renoveren en uitbreiden woning;

8. Oude Leedeweg 28 te Pijnacker: aanleggen ontsluitingsweg bij twee woningen;

9. Snippergroen omzetten in een Tuin- of Woonbestemming op 8 locaties, te weten: Goudplevierweide 18; Klapwijkseweg 75; Koninginnehof 67; Noordweg 55; Oosterdiep 8 en Rivierenlaan 98 Pijnacker; Laakweg 2 en Veenakker 63 te Nootdorp.

Tijdens de inzagetermijn kunt u een zienswijze indienen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen richt u aan: de gemeenteraad van Pijnacker-Nootdorp, Postbus 1, 2640 AA Pijnacker. Het is ook mogelijk digitaal een zienswijze in te dienen via de website van de gemeente, www.pijnacker-nootdorp.nl. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u voor een afspraak contact opnemen met het secretariaat van de afdeling Backoffice PublieksZaken, team Ruimtelijke Zaken via doorkiesnummer 015-3626635. De zienswijze dient de volgende informatie te bevatten: naam en adres van de indiener, datum, redenen van de zienswijze en het plan waarop de zienswijze betrekking heeft.

 

Pijnacker-Nootdorp, 6 januari 2020

Het college van Pijnacker-Nootdorp

 

Naar boven