Uitwerkingsplan ‘Julianastraat 25, Leende’

Logo Heeze-Leende

Burgemeester en wethouders hebben in de vergadering van 24 maart 2020 besloten om het uitwerkingsplan “Julianastraat 25, Leende” vast te stellen.

Het doel van dit uitwerkingsplan is om in het gebied waar voorheen een varkenshouderij gevestigd was tien grondgebonden woningen te gaan bouwen. De tien grondgebonden woningen worden verdeeld over twee woongebouwen van respectievelijk zes en vier woningen.

Het uitwerkingsplan, met de daarbij behorende stukken, ligt met ingang van vrijdag 3 apriltot en met donderdag 14 mei 2020 tijdens de openingsuren ter inzage in de hal van het gemeentehuis te Heeze. Tevens is het uitwerkingsplan digitaal raadpleegbaar via de gemeentelijke website www.heeze-leende.nl.

Gedurende de periode van terinzagelegging kan tegen het vaststellingsbesluit beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend tegen het ontwerpuitwerkingsplan en door een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig een zienswijze in te dienen. Indien beroep is ingesteld kan tevens een verzoek om een voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. De werking van het vaststellingsbesluit wordt dan in ieder geval opgeschort tot op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

 

Naar boven