ONTWERPBESTEMMINGSPLAN "BUITENGEBIED, SINT HUBERTSE BINNENWEG 3 EN 5"

Logo Mill en Sint Hubert

 

Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan "Buitengebied, Sint Hubertse Binnenweg 3 en 5" ter inzage wordt gelegd.

 

Geconstateerd is dat de lijn tussen de twee woonbestemmingen voor de Sint Hubertse Binnenweg 3 en 5 niet overeenkomt met de eigendomssituatie. Hierdoor liggen de twee hoofdgebouwen niet in de twee woonbestemmingen die horen bij nummer 3 en 5. Daarnaast is gebleken dat ten opzichte van het voorheen geldende bestemmingsplan 'Buitengebied 1998' de woonbestemmingen ten onrechte zijn verkleind bij de vaststelling van het nieuwe bestemmingsplan voor het buitengebied. Met het bestemmingsplan "Buitengebied, Sint Hubertse Binnenweg 3 en 5" worden deze twee punten gerepareerd. Daarbij zijn de regels en verbeelding van het nieuwe bestemmingsplan voor het perceel van nummer 5 in overeenstemming gebracht met de feitelijk aanwezige situatie.

 

Het ontwerpbestemmingsplan met de bijbehorende stukken liggen ter inzage van 31 maart 2020 tot en met 11 mei 2020. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis in Mill tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer: NL.IMRO.0815.BPBuStHubbwg3en5-ON01.

 

Gedurende voornoemde termijn van terinzagelegging kan eenieder schriftelijk of mondeling zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan de burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer R. Harmsen, team Ruimtelijke Ontwikkeling, algemeen telefoonnummer 0485-460300. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

 

Mill, 27 maart 2020

 

Burgemeester en wethouders van Mill en Sint Hubert

 

 

Naar boven