Mededeling inzake de terinzagelegging van de aanvraag tot goedkeuring van een voorstel van BritNed voor de methodologie voor de biedzoneherziening en alternatieve biedzoneconfiguraties, Autoriteit Consument en Markt

Zaaknummer ACM/19/035916

  • 1. Op 14 oktober 2019 heeft de Autoriteit Consument en Markt (hierna: de ACM) van BritNed Development Limited (hierna: BritNed) een aanvraag ontvangen tot goedkeuring van het voorstel voor de methodologie voor de biedzoneherziening en alternatieve biedzoneconfiguraties. Op 17 maart 2020 heeft de ACM een wijziging van deze aanvraag ontvangen.

  • 2. Op grond van artikel 14, vijfde lid, van Verordening 2019/943 beslist de ACM over deze aanvraag. De betrokken regulerende instanties nemen binnen drie maanden na de indiening van het voorstel een unaniem besluit over het voorstel.

  • 3. De aanvraag is gepubliceerd op de internetpagina van de ACM (www.acm.nl).

  • 4. Belanghebbenden die opmerkingen wensen te maken over de aanvraag wordt verzocht deze schriftelijk kenbaar te maken aan de ACM. Schriftelijke zienswijzen dienen uiterlijk 10 april 2020 op onderstaand adres te zijn ontvangen. Onder vermelding van het zaaknummer ACM/19/035916 kunt u uw schriftelijke zienswijze richten aan de Autoriteit Consument en Markt, Directie Energie, Postbus 16326, 2500 BH, Den Haag. U wordt verzocht uw reactie ook per e-mail te sturen naar: secretariaat.DE@acm.nl.

Naar boven