Verleende uitgebreide omgevingsvergunning voor percelen naast Kleizuwe 2 in Vreeland, Stichtse Vecht

Logo Stichtse Vecht

Burgemeester en wethouders van gemeente Stichtse Vecht maken bekend dat vanaf donderdag 26 maart 2020 tot en met woensdag 6 mei 2020 de verleende uitgebreide omgevingsvergunning voor percelen (VLD02 A 1765 en 1766) gelegen naast Kleizuwe 2 in Vreeland ter inzage ligt.

Inhoud

De omgevingsvergunning betreft het uitvoeren van diverse werkzaamheden in verband met het wijzigen van de inrichting van de percelen en ziet toe op de volgende activiteiten:

- het bouwen van een bouwwerk (artikel 2.1, lid 1, onder a, Wabo);

- het uitvoeren van een werk, geen bouwwerk zijnde (aanleggen) (artikel 2.1, lid 1, onder b, Wabo);

- het gebruiken van gronden in strijd met een bestemmingsplan (artikel 2.1, lid 1, onder c, Wabo);

- handelingen met gevolgen voor beschermde natuurgebieden (het verrichten van een activiteit die behoort tot een bij algemene maatregel van bestuur aangewezen categorie activiteiten die van invloed kunnen zijn op de fysieke leefomgeving (artikel 2.1, lid 1, onder i, Wabo);

- het maken of veranderen van een uitweg (artikel 2.2, lid 1, onder e, Wabo);

- het vellen (kappen) van een houtopstand (artikel 2.2, lid 1, onder g, Wabo).

Inzien

De verleende uitgebreide omgevingsvergunning (dossiernummer 160947) is vanaf donderdag 26 maart 2020 tot en met woensdag 6 mei 2020 na afspraak (14 0346) in te zien bij het Omgevingsloket van de gemeente Stichtse Vecht, Endelhovenlaan 1 in Maarssen (maandagt/m vrijdag van 8:30 tot 17:00 uur).

Reageren

Als u het niet eens bent met dit besluit, kunt u op grond van de Algemene wet bestuursrecht een beroepschrift indienen. Dit moet schriftelijk binnen zes weken na de datum van het ter inzage leggen van dit besluit. Het beroepschrift moet de volgende gegevens bevatten:

  • 1.

    de dagtekening;

  • 2.

    uw volledige naam- en adresgegevens;

  • 3.

    uw handtekening;

  • 4.

    een aanduiding van het besluit waarmee u het niet eens bent; en

  • 5.

    de reden(en) waarom u het hiermee niet eens bent.

U stuurt een kopie van het besluit waartegen u beroep wilt instellen met uw beroepschrift mee. Het beroepschrift moet worden ingediend bij de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, o.v.v. bodemzaken, Postbus 16005, 3500 DA te Utrecht. Aan deze procedure zijn kosten verbonden.

Het indienen van een beroepschrift schort het besluit waartegen u beroep hebt ingesteld, en de eventuele gevolgen ervan, niet op. Als u een beroepschrift hebt ingediend, kunt u vooruitlopend op de beslissing hierover om een voorlopige voorziening vragen. Dit doet u door middel van een verzoekschrift aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen, Postbus 16005, 3500 DA te Utrecht. U stuurt een kopie van het beroepschrift en het besluit waartegen u beroep hebt ingesteld met uw verzoekschrift mee. In uw verzoekschrift geeft u aan waarom u een spoedeisend belang bij de voorlopige voorziening hebt.

U kunt ook digitaal het beroep- en verzoekschrift indienen bij genoemde rechtbank via www.rechtspraak.nl. Daarvoor moet u wel beschikken over DigiD.

Naar boven