Ontwerpbestemmingsplan Industrieweg 2 te Loosdrecht

Logo Wijdemeren

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening en Afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Industrieweg 2 te Loosdrecht ter inzage wordt gelegd.

 

Het plan

Het plangebied ziet op het perceel Industrieweg 2. Het doel van het bestemmingsplan is om een geringe uitbreiding van de aanwezige bedrijfsbebouwing mogelijk te maken.

 

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ingaande 26 maart 2020 gedurende een termijn van 6 weken voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis (geopend van 08.30 tot 12.30 uur), Rading 1, Loosdrecht. Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken (NL.IMRO.1696.BP7300Indstrwg2019-on00) is tevens in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van zes weken kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan de raad van de gemeente Wijdemeren, postbus 190, 1230 AD Loosdrecht. Voor het mondeling naar voren brengen van een zienswijze kan contact op worden genomen met de administratie van het Fysiek Domein. Telefoonnummer: 14 035.

 

Naar boven