Kennisgeving besluit omgevingsvergunning locatie aan de Lange Broekweg 70b te Naaldwijk, Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

De Minister van Economische Zaken en Klimaat maakt bekend:

Op 9 mei 2019 heeft Trias Westland B.V. te Poeldijk, een aanvraag ingediend om een vergunning ingevolge de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht. De aanvraag heeft betrekking op de locatie aan de Lange Broekweg 70B te Naaldwijk, kadastraal bekend als gemeente Naaldwijk, sectie C, perceelnummer 4013.

De vergunningaanvraag betreft het boren en testen van een nieuw doublet bij een bestaand mijnbouwwerk. Tevens behelst de aanvraag de uitbreiding van de capaciteit van de installaties, het bouwen van een bedrijfsgebouw met een (warmtekrachtkoppeling) WKK installatie en het plaatsen van een hekwerk.

Op het ontwerpbesluit dat van 6 februari 2020 t/m 18 maart 2020 ter inzage lag bij de gemeente Westland zijn geen zienswijzen of adviezen ingediend.

Het besluit en de andere relevante stukken liggen met ingang van 26 maart 2020 gedurende zes weken ter inzage op de secretarie van de gemeente Westland te Verdilaan 7 te Naaldwijk. Wilt u inzage, dan kunt u dit aanvragen via bouwarchief@gemeentewestland.nl. Tevens zijn de stukken terug te vinden online via: www.mijnbouwvergunningen.nl/naaldwijk.

Voor inlichtingen kunt u zich wenden tot mevr. C. Sayginer (tel. 06 15 11 86 25) van het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat.

Tegen dit besluit kan degene wiens belang rechtstreeks bij dit besluit is betrokken binnen zes weken na de dag van de ter inzage legging van dit besluit een gemotiveerd beroepschrift indienen bij de Rechtbank ‘s-Gravenhage, ter attentie van de sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH, Den Haag.

Wij maken u erop attent dat slechts beroep tegen dit besluit kan worden ingediend als ook een zienswijze is ingebracht tegen het ontwerpbesluit en men belanghebbende is.

Naar boven