Vaststelling bestemmingsplan “Herziening Marconistraat 11”

Logo Goes

Burgemeester en wethouders van Goes maken, op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad het bestemmingsplan “Herziening Marconistraat 11” op 21 november 2019 gewijzigd heeft vastgesteld.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op een gedeeltelijke herziening van het bestemmingsplan “Marconistraat” voor wat betreft het vestigen van een Lidl-supermarkt op het voormalige Gamma-terrein aan de Marconistraat 11 te Goes.

De wijzigingen die bij de vaststelling zijn aangebracht betreffen het aanpassen van de tekst in de toelichting over de parkeerbehoefte en de stikstofdepositie en het laten vervallen van een voorgeschreven dakhelling in de regels.

Het raadsbesluit en het vastgestelde bestemmingsplan liggen vanaf 9 januari 2020 gedurende zes weken ter inzage. De stukken zijn digitaal te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.BPGW18-VG99 en tevens beschikbaar via www.goes.nl/bestemmingsplannen.

Gedurende de genoemde termijn kan een belanghebbende beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage. Beroep kan worden ingesteld door:

  • -

    een belanghebbende die tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar heeft gemaakt over het ontwerpbestemmingsplan;

  • -

    een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest om tijdig zijn zienswijze bij de gemeenteraad kenbaar te maken;

  • -

    een belanghebbende die door de wijziging die bij de vaststelling in het bestemmingsplan is aangebracht in een nadeligere positie wordt gebracht.

Het bestemmingsplan treedt in werking daags na afloop van de hiervoor genoemde beroepstermijn, tenzij bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State een verzoek om voorlopige voorziening, zoals bedoeld in artikel 8.4 van de Wet ruimtelijke ordening, is gedaan. Als een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het bestemmingsplan pas in werking nadat op het verzoek is beslist.

Naar boven