Gemeente Zeist - Verleend besluit omgevingsvergunning de nieuwbouw van 18 appartementen aan de Kometenlaan 118 te Huis ter Heide

Logo Zeist

Burgemeester en wethouders van Zeist maken op grond van artikel 3.10 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht en artikel 3:44 van de Algemene wet bestuursrecht bekend, dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor de nieuwbouw van 18 appartementen aan de Kometenlaan 118 te Huis ter Heide (dossier OV20190514). Tegen de omgevingsvergunning zijn zienswijzen ingediend. De ingebrachte zienswijzen hebben geen aanleiding gegeven om af te zien van medewerking aan onderhavig bouwplan.

Ter inzage

De documenten liggen vanaf 25 maart 2020 voor 6 weken digitaal ter inzage in de publiekshal van de gemeente Zeist, Het Rond 1 te Zeist. Het plan is tevens in te zien via www.zeist.nl/bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

Beroep

Gelet op de voorbereiding van het besluit met afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende na het nemen van de omgevingsvergunning beroep aantekenen. Daartoe moet binnen zes weken een gemotiveerd beroepschrift worden ingediend bij de Rechtbank Midden-Nederland, afdeling bestuursrecht o.v.v. bodemzaken, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht. De termijn voor het indienen van een beroepschrift vangt aan met ingang van de dag na die waarop het besluit ter inzage is gelegd. Wanneer u beroep aantekent, dient u in het beroepschrift in ieder geval het volgende te vermelden:

  • uw naam en adres;

  • de datum waarop u het beroepschrift schrijft;

  • een omschrijving van de beslissing waartegen u beroep aantekent en zo mogelijk een kopie van de beslissing;

  • de redenen waarom u beroep aantekent;

  • indien het beroepschrift niet in het Nederlands is opgesteld, dient u voor een goede Nederlandse vertaling te zorgen.

Tevens moet u het beroepschrift ondertekenen. Aan het indienen van een beroepschrift zijn wel kosten verbonden.

Naar boven