Ontwerpbestemmingsplan Heverstraat 8, Roggel - gemeente Leudal.

Logo Leudal

Ter inzagelegging

Burgemeester en wethouders van de gemeente Leudal maken ter voldoening aan artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) bekend, dat met ingang van donderdag 26 maart 2020 tot en met woensdag 6 mei 2020 ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Heverstraat 8, Roggel.

Doel van het plan

Dit plan voorziet in de sloop van de bestaande bebouwing (bedrijfspand en bedrijfswoning) binnen het plangebied, waarvoor in de plaats een nieuwe woning wordt gebouwd.

Raadpleging

Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen op de landelijke website voor ruimtelijke plannen via de hyperlink NL.IMRO.1640.BP20RoHeverstraat8-ON01 (= het planidentificatienummer). De bronbestanden zijn beschikbaar via de hyperlink Bronbestanden Heverstraat 8, Roggel ON01

Daarnaast ligt een papieren versie van het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ter inzage bij de publieksbalie in Heythuysen, Leudalplein 1, gedurende de openingstijden van de receptie.

Inbrengen zienswijze

Gedurende de termijn van tervisielegging kan een ieder schriftelijk en/of mondeling zienswijzen over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan de gemeenteraad van Leudal, Postbus 3008, 6093 ZG Heythuysen. Degene die mondeling een zienswijze wil indienen, kan dat doen na het maken van een telefonische afspraak (0475-859000)

 

Naar boven