Ontwerp bestemmingsplan Waaldijk 3a-3b

Logo Lingewaard

 

Burgemeester en wethouders van Lingewaard maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Waaldijk 3a-3b ter inzage ligt.

 

Dit bestemmingsplan maakt de bouw van een woongebouw met twee woningen mogelijk.

 

Voor welk gebied?

Het plangebied ligt aan de Waaldijk 3a en 3b in Bemmel. Globaal weergegeven ligt aan de westzijde en oostzijde van het plangebied de Waaldijk.

 

Wat is het plan?

Dit bestemmingsplan maakt de bouw van een woongebouw met twee woningen aan de Waaldijk 3a en 3b in Bemmel mogelijk.

.

Wat ligt ter inzage?

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken wordt voor een ieder met ingang van donderdag 26 maart 2020 gedurende zes weken ter inzage gelegd. Het bestemmingsplan zelf bestaat uit de verbeelding, de regels en de daarbij behorende toelichting.

 

De gemeenteraad heeft het voornemen om geen exploitatieplan vast te stellen.

 

Waar is dit terug te vinden?

  • 1.

    Het ontwerp bestemmingsplan is digitaal via http://www.ruimtelijkeplannen.nl onder planidentificatienummer NL.IMRO.1705.231-ON01 of via https://zoek.officielebekendmakingen.nl/uitgebreidzoeken in te zien;

  • 2.

    Analoog bij het Klantcontactcentrum (tijdens de openingstijden) in het gemeentekantoor van Lingewaard aan de Kinkelenburglaan 6 Bemmel. Voor het inzien van de analoge stukken dient u vooraf een afspraak te maken via het Klantcontactcentrum op ons algemene telefoonnummer (026) 3260 111.

     

Wilt u reageren?

Iedereen kan tijdens de terinzagelegging van donderdag 26 maart 2020 tot en met woensdag 6 mei 2020 schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Lingewaard, Postbus 15, 6680 AA Bemmel. Voor een mondelinge zienswijze kunt u tijdens kantooruren contact opnemen met het Klantcontactcentrum op ons algemene telefoonnummer (026) 32 60 111.

 

Bemmel, 25 maart 2020

 

Naar boven