Ontwerpbestemmingsplan 'Kavels Boudewijn Onderwaterlaan' en ontwerpbesluit 'Hogere waarden Wet geluidhinder Kavels Boudewijn Onderwaterlaan te Papendrecht'

Logo Papendrecht

Bestemmingsplan

Het college van burgemeester en wethouders van Papendrecht maakt bekend dat op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerpbestemmingsplan 'Kavels Boudewijn Onderwaterlaan' (NL.IMRO.0590.BpKavelsBOlaan-2001) vanaf donderdag 26 maart 2020 tot en met woensdag 6 mei 2020 voor een ieder ter inzage ligt in het gemeentehuis.

Het plan maakt de bouw van twee vrijstaande woningen mogelijk in de zuidwesthoek van nieuwbouwwijk 'Land van Matena'. Het plangebied gaat onderdeel uitmaken van het deelgebied Eilanden. Ter plaatse van het plangebied geldt nu het bestemmingsplan 'Land van Matena'.

Het ontwerpbestemmingsplan en de bijbehorende bijlagen kunnen tijdens openingstijden op werkdagen worden ingezien op de leestafel in het gemeentehuis of op afspraak (telefoonnummer 14078). De stukken zijn ook digitaal in te zien op de gemeentelijke website en op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0590.BpKavelsBOlaan-2001).

 

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging bestaat voor een ieder de mogelijkheid schriftelijk op de stukken te reageren door middel van het indienen van een zienswijze. U kunt uw zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Papendrecht, Postbus 11, 3350 AA Papendrecht. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Hiervoor dient u tijdig, bij voorkeur uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging, een afspraak te maken met de medewerker ruimtelijke ordening van het team Veiligheid, Vergunningen, Toezicht en Handhaving (14078). Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

 

Hogere Waarden Wet geluidhinder

Het college maakt op grond van artikel 110c van de Wet geluidhinder bekend dat het ten behoeve van de vaststelling van het bestemmingsplan 'Kavels Boudewijn Onderwaterlaan' toepassing wil geven aan artikel 110a van de Wet geluidhinder. Het ontwerpbesluit 'Hogere waarden Wet geluidhinder Kavels Boudewijn Onderwaterlaan te Papendrecht' ligt vanaf donderdag 26 maart 2020 tot en met woensdag 6 mei 2020 voor een ieder ter inzage in het gemeentehuis.

 

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging bestaat voor een ieder de mogelijkheid schriftelijk op de stukken te reageren door middel van het indienen van een zienswijze. U kunt uw zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders van Papendrecht, Postbus 11, 3350 AA Papendrecht. Ook het indienen van een mondelinge zienswijze is mogelijk. Hiervoor dient u tijdig, bij voorkeur uiterlijk één week voor het einde van de terinzagelegging, een afspraak te maken met de medewerker ruimtelijke ordening van het team Veiligheid, Vergunningen, Toezicht en Handhaving (14078). Het is niet mogelijk telefonisch uw zienswijze kenbaar te maken.

 

Papendrecht, 25 maart 2020

Burgemeester en wethouders van Papendrecht,

R. van Netten A.J. Moerkerke

Naar boven