Ontwerp bestemmingsplan '’t Hazzo e.o.’

Logo Waalre

Burgemeester en wethouders van Waalre maken op grond van het bepaalde in artikel 3.8, eerste lid van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat gedurende de hieronder genoemde termijn ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan:

‘’t Hazzo e.o.’ (NL.IMRO.0866.BP00200-0201) 

Het plan heeft betrekking op de herontwikkeling van het gebied rondom het (voormalige) gemeenschapshuis ’t Hazzo. De plannen voorzien in de realisatie van 27 sociale huurwoningen in de vorm van een tweetal kleinschalige appartementengebouwen en de ombouw van de bestaande sporthal tot een duurzame locatie voor sport en ontmoeten, met de daarbij behorende openbare ruimte, parkeer- en groenvoorzieningen.

Het ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage van 19 maart tot en met 29 april 2020. Het bestemmingsplan is gedurende de genoemde termijn digitaal te raadplegen via de landelijke website: www.ruimtelijkeplannen.nl 

U kunt het ontwerp bestemmingsplan tevens inzien bij de receptie van het gemeentehuis aan de Koningin Julianalaan 19 te Waalre. Daar kunt u ook een mondelinge toelichting op het plan krijgen.

Een ieder kan, gedurende de hierboven genoemde termijn van zes weken, een mondelinge of schriftelijke zienswijze kenbaar maken aan de gemeenteraad van Waalre, Postbus 10.000, 5580 GA Waalre. Reacties kunnen niet via e-mail worden ingediend.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze verzoeken wij u gedurende de hierboven genoemde termijn een afspraak te maken met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling. Van uw mondelinge zienswijze wordt een verslag gemaakt.

 

Waalre, 18 maart 2020

Naar boven