Ontwerp bestemmingsplan Herinrichting N354-traject Tsienzerbuorren-De Dille, Súdwest-Fryslân

Logo Súdwest-Fryslân

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij het ontwerp van het bestemmingsplan Herinrichting N354-traject Tsienzerbuorren-De Dille ter inzage leggen.

Wat houdt dit bestemmingsplan in?

De provincie Fryslân is voornemens het wegtracé N354 Tsienzerbuorren-Raerd-Easterwierrum veiliger te maken door de aanleg van ovondes in de kruisingen naar Raerd en Easterwierrum. De aanleg van de ovondes past niet binnen het op dit moment van kracht zijnde bestemmingsplan. Het onderhavige bestemmingsplan is er op gericht de aanleg van de ovondes mogelijk te maken. Het bestemmingsplan heeft geen betrekking op maatregelen die de Tsienzerbuoren betreffen, dat deel is binnen de gemeente Leeuwarden gelegen.

Wanneer en waar kunt u de stukken inzien?

Het ontwerp van dit bestemmingsplan kunt u inzien vanaf 13 maart 2020 tot en met 23 april 2020. Dit kan bij de gemeentelijke loketten in Bolsward en Sneek. Het ontwerp is ook te bekijken op de website www.ruimtelijkeplannen.nl

Het planidentificatienummer van dit bestemmingsplan is: NL.IMRO.1900.2018noorBPaanpN354-ontw

Hoe kunt u reageren?

Tijdens de bovengenoemde inzagetermijn kan iedereen schriftelijk zijn zienswijze indienen. Deze kunt u sturen naar de gemeenteraad van Súdwest-Fryslân, Postbus 10.000, 8600 HA te Sneek. Wilt u uw zienswijze mondeling geven? Dat kan door het maken van een afspraak met de heer H. Woltjer van Team Ruimtelijke Ontwikkeling en Economische Zaken via het algemeen telefoonnummer 140515. U moet dit doen vóór 9 april 2020.

 

Naar boven