Gemeente Lansingerland - ontwerpbestemmingsplan - De Tuinen 2015, 1e partiële herziening Heemtuin 23 - Bleiswijk, Lansingerland

Logo Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “De Tuinen 2015, 1e partiële herziening Heemtuin 23” met ingang van 14 maart t/m 24 april 2020 voor iedereen ter inzage ligt.

Beschrijving ontwerpbestemmingsplan

Het plangebied van het ontwerpbestemmingsplan wordt begrensd door het perceel Heemtuin 23 in Bleiswijk. Het bestemmingsplan heeft het terugbrengen van de woonbestemming als doel.

In het bestemmingsplan dat van kracht was voordat het bestemmingsplan “De Tuinen 2015” in werking trad had het perceel een woonbestemming. Bij de actualisatie in 2015 is uitgegaan van het handhaven van bestaande rechten. Omdat het perceel braak lag is abusievelijk de bestemming ‘Groen’ op het perceel gelegd. In het bestemmingsplan uit 2005 had dit perceel echter een woonbestemming.

Inzage

U kunt het ontwerpbestemmingsplan vanaf 14 maart 2020 inzien via:

 

 

Zienswijzen

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk (geen e-mail) of mondeling een zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van het college van burgemeester en wethouders, afdeling RO, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0153H01. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

  

Naar boven