Gemeente Lansingerland - ontwerpbestemmingsplan Woningbouwlocatie Treurniet

Logo Lansingerland

Burgemeester en wethouders van Lansingerland maken bekend, dat met ingang van donderdag 12 maart tot met woensdag 22 april 2020 het ontwerpbestemmingsplan “Woningbouwlocatie Treurniet” met identificatienummer NL.IMRO.1621.BP0198-ONTW voor iedereen ter inzage ligt.

Beschrijving bestemmingsplan

Het plangebied is het perceel van het bedrijf Treurniet Mengvoeders BV aan de Rodenrijseweg 7-9 in

Berkel en Rodenrijs. Het bestemmingsplan ‘Woningbouwlocatie Treurniet’ biedt een planologisch-juridisch kader voor de realisatie van woningbouw op dit perceel. Met de herontwikkeling van de Maalderij en het toevoegen van twee appartementengebouwen worden in totaal 34 appartementen mogelijk gemaakt. Onder de nieuwe gebouwen wordt een parkeerkelder gerealiseerd.

Zienswijzen bestemmingsplan

U kunt het ontwerpplan digitaal inzien van donderdag 12 maart tot en met woensdag 22 april 2020:

 

 

 

Tijdens de termijn van terinzagelegging kan iedereen een zienswijze indienen. Dit kan schriftelijk of mondeling. Een schriftelijke zienswijze (geen e-mail) kunt u sturen naar de gemeente Lansingerland, ter attentie van de gemeenteraad, team REB, postbus 1, 2650 AA Berkel en Rodenrijs, o.v.v. zienswijze BP0198/03. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

 

Als u een nadere toelichting wenst op de betreffende stukken, dan kunt u een afspraak maken via telefoonnummer 14 010.

 

Naar boven