Verzoek hogere grenswaarde Ontwerpbesluit vaststelling Hogere Waarden Wet geluidhinder Molendijk 62 te Oudenhoorn

Logo Hellevoetsluis

Burgemeester en wethouders zijn voornemens om voor de ontwikkellocatie Sportlaan en omgeving op grond van artikel 110a Wet geluidhinder en artikel 110c van de Wet geluidhinder (Wgh) een hogere waarde dan de voorkeursgrenswaarde vast te stellen.

 

Op dit moment wordt het ontwerpbestemmingsplan voor de locatie Molendijk 62 te Oudenhoorn in procedure gebracht.

Binnen dit bestemmingsplan wordt de bouw van 3 woningen (waarvan één woning vervangende nieuwbouw betreft) mogelijk gemaakt.

 

Op basis van het bestemmingsplan en in het kader daarvan uitgevoerde akoestisch onderzoek wegverkeerslawaai, dienen hogere waarden te worden vastgesteld.

Inzage

Het ontwerpbesluit ligt van 12 maart 2020 tot en met 23 april 2020 ter inzage bij de centrale balie van het gemeentehuis aan de Oostzanddijk 26 te Hellevoetsluis. Het ontwerpbesluit is tevens te in te zien op de website van de gemeente Hellevoetsluis.

Zienswijzen

Een ieder kan tot 23 april 2020 een zienswijze over het ontwerpbesluit indienen. Zienswijzen moeten gericht worden aan burgemeester en wethouders van de gemeente Hellevoetsluis, postbus 13, 3220 AA Hellevoetsluis

Belangrijk

U kunt alleen beroep instellen tegen het uiteindelijke besluit, indien u belanghebbende bent en tijdig uw zienswijze heeft ingebracht tegen de ontwerpbeschikking, of kunt aantonen dat u daartoe redelijkerwijs niet in staat bent geweest.

Informatie

Voor vragen kunt u contact opnemen met de afdeling ROB, bereikbaar via telefoonnummer 140181.

 

Hellevoetsluis, 11 maart 2020

burgemeester en wethouders voornoemd

de burgemeester, de secretaris

Naar boven