Ontwerpbestemmingsplan “Spoorstraat 17”

Logo Goes

Burgemeester en wethouders van Goes maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Spoorstraat 17” met ingang van 5 maart 2020 gedurende zes weken ter inzage ligt. Het ontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.BPHA09-ON99 en tevens beschikbaar via www.goes.nl/bestemmingsplannen.

Het ontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op het wijzigen van de bestemming van het perceel Spoorstraat 17 te ’s-Heer Arendskerke van “Bedrijventerrein” naar “Wonen”. De bedrijfsactiviteiten op deze locatie zijn beëindigd. De bedrijfswoning wordt een burgerwoning en een deel van de bestaande bedrijfsgebouwen wordt gesloopt. Het plangebied komt overeen met het perceel Spoorstraat 17 in ’s‑Heer Arendskerke, dat direct ten zuiden van de spoorlijn Vlissingen – Roosendaal ligt en aan andere zijden wordt omgeven door woningen en een bedrijf.

Gedurende de genoemde termijn kan eenieder schriftelijk of mondeling een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen bij de raad van de gemeente Goes, postbus 2118, 4460 MC Goes. Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze binnen genoemde periode is het noodzakelijk tijdig een afspraak te maken met Peter Daniëlse via (0113) 249 809 of p.danielse@goes.nl.

Naar boven