Rectificatie bekendmaking verkeersbesluit, week 9, 26 februari 2020

Logo Reimerswaal

 

 

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Reimerswaal maken bekend dat besloten is tot het

instellen van een tijdelijke zone parkeerverbod vanaf de opbouwperiode van de kermis voor het kermisterrein Rilland (vanaf woensdag 3 juni 2020, 0.00 uur, tot en met maandag 8 juni 2020, 12.00 uur):

• deels de straten Hoofdweg en Cromvlietstraat in Rilland.

 

Genoemd verkeersbesluit ligt voor een ieder 6 weken ter inzage bij de afdeling Gemeentewerken, in het gemeentehuis in Kruiningen.

 

Bezwaar

Indien u het met dit besluit niet eens bent, kunt u binnen zes weken na publicatie van dit besluit in de Staatscourant daartegen op grond van de Algemene wet bestuursrecht bezwaar aantekenen. U kunt het bezwaarschrift richten aan het College van burgemeester en wethouders van de gemeente Reimerswaal (adres: postbus 70, 4416 ZH Kruiningen).

 

Bovendien moet het bezwaarschrift worden ondertekend en moet het tenminste bevatten:

• de naam en het adres van de indiener;

• de dagtekening;

• een omschrijving van het besluit, waartegen het bezwaar is gericht;

• de grond(en), waarop het bezwaar is gebaseerd.

 

Volledigheidshalve wijzen wij u erop dat de werking van dit besluit niet wordt geschorst door het indienen van een bezwaarschrift. Wel kunt u naast het indienen van een bezwaarschrift, aan de Voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland- West-Brabant verzoeken een voorlopige voorziening te treffen, indien onverwijlde spoed gelet op de betrokken belangen dat vereist. Voor het adres van de rechtbank Zeeland- West-Brabant, verwijzen wij u naar de internetpagina: www.rechtspraak.nl.

 

 

 

 

 

Kruiningen, 26 februari 2020

namens burgemeester en wethouders van gemeente Reimerswaal

G.C. Tromp

Hoofd afdeling Gemeentewerken

Naar boven