Ontwerpbestemmingsplan Buitengebied 2009 - herziening Hamersveldseweg 115

Logo Leusden

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied 2009 - herziening Hamersveldseweg 115 ter inzage ligt.

Het ontwerpbestemmingsplan

De woning aan de Hamersveldseweg 115 wordt gesloopt. Dit bestemmingsplan maakt het mogelijk om op meer afstand van de Hamersveldseweg twee woningen onder één kap te bouwen.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied 2009 - herziening Hamersveldseweg 115 ligt met ingang van vrijdag 28 februari 2020 tot en met donderdag 9 april ter inzage.

Het ontwerpbestemmingsplan is in te zien op:

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0327.241-0301.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ook inzien in het gemeentehuis. U kunt hiervoor een afspraak maken met het omgevingsloket.

Zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen bij de gemeenteraad van Leusden, naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden toegestuurd aan de gemeente Leusden, afdeling Beleid, Postbus 150, 3830 AD Leusden. Voor het mondeling overbrengen van zienswijzen kan, tot drie werkdagen vóór afloop van de termijn van terinzagelegging telefonisch via nummer 14033 een afspraak worden gemaakt met de afdeling Beleid.

U kunt uw schriftelijke zienswijzen ook e-mailen naar gemeente@leusden.nl o.v.v. ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Buitengebied 2009 - herziening Hamersveldseweg 115’. Vergeet daarbij niet uw naam en adresgegevens te vermelden. Een per e-mail ontvangen zienswijze wordt op dezelfde manier behandeld als een per post ontvangen zienswijze. De afhandeltermijn is daardoor langer dan gebruikelijk voor een e-mailbericht.

 

Naar boven