Gemeente Den Helder – Voorbereidingsbesluit Supermarkten

Logo Den Helder

 

 

Burgemeester en wethouders van de gemeente Den Helder maken bekend dat de gemeenteraad van de gemeente Den Helder op 24 februari 2020 een voorbereidingsbesluit heeft genomen met planidentificatie NL.IMRO.0400.VBSUPERMARKT2020-VST1. Het voorbereidingsbesluit is van toepassing op het geometrisch bepaalde vlak, zoals weergegeven op www.ruimtelijkeplannen.nl en de bij het besluit behorende verbeelding. Dit behelst de gemeente Den Helder met uitsluiting van enkele winkelgebieden. Binnen dit gebied is de nieuwvestiging, alsmede de verplaatsing van supermarkten verboden. Voor het gebied wordt een nieuw bestemmingsplan voorbereid.

 

Het voorbereidingsbesluit ligt vanaf vandaag voor een periode van zes weken ter inzage en is elektronisch raadpleegbaar op de volgende locaties:

  • 1.

    elektronisch via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl met planidentificatie NL.IMRO.0400.VBSUPERMARKT2020-VST1;

  • 2.

    als pdf bestand, inclusief bijbehorende stukken, op de gemeentelijke website www.denhelder.nl;

  • 3.

    bij het Klant Contact Centrum in het stadshuis aan de Drs. F. Bijlweg 20 op maandag tot en met woensdag van 8.30 tot 17.00, donderdag van 8.30 tot 19.30 en vrijdag van 8.30 tot 17.00 uur.

 

Het besluit treedt gelijktijdig met deze terinzagelegging in werking. Tegen dit besluit staat geen bezwaar of beroep worden ingesteld. Voor nadere informatie over dit besluit kunt u contact opnemen met team Omgeving, bereikbaar op telefoonnummer 0223-67 1259.

 

 

Naar boven