Besluit vormvrije m.e.r.-beoordeling Terborchstraat 13

Logo Zwolle

Het college van burgemeester en wethouders van Zwolle maakt ingevolge het bepaalde in artikel 7.17 Wet milieubeheer bekend dat zij op 17 december 2019 heeft besloten dat er geen milieueffectrapport hoeft te worden opgesteld voor de bouw van een woonzorggebouw aan de Terborchstraat 13 te Zwolle.

Zij is van mening dat uit de opgestelde aanmeldnotitie vormvrije m.e.r.-beoordeling blijkt dat het plan geen belangrijke nadelige gevolgen voor het milieu zal hebben. Het opstellen van een milieueffectrapport is dan ook niet noodzakelijk.

Het vormvrije m.e.r.-beoordelingsbesluit met de daarbij behorende stukken ligt met ingang van 27 februari 2020 gedurende zes weken tot en met 15 april 2002 in het Stadskantoor (Lübeckplein 2) voor een ieder ter inzage.

Het Stadskantoor is geopend op maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag

van 9.00 tot 17.00 uur en op donderdag van 9.00 tot 19.00 uur.

Op grond van artikel 6.3 van de Algemene wet bestuursrecht staat tegen dit besluit geen bezwaar of beroep open, tenzij het de belanghebbende rechtstreeks in zijn belang treft. Eventuele bezwaren tegen dit m.e.r.-beoordelingsbesluit kunt u inbrengen als zienswijzen tegen het ontwerp van het bestemmingsplan.

 

Naar boven