Voorontwerpbestemmingsplan ‘Goese Poort ZLM’

Logo Goes

Burgemeester en wethouders van Goes maken, ter voldoening aan het bepaalde in artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening en de Inspraakverordening, bekend dat met ingang van 27 februari 2020 het voorontwerpbestemmingsplan ‘Goese Poort ZLM’ gedurende 6 weken digitaal te raadplegen is op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0664.BPGP02-VO99 en tevens beschikbaar is via www.goes.nl/bestemmingsplannen. Digitaal inzien kan, indien nodig, ook in het stadskantoor.

Het voorontwerpbestemmingsplan heeft betrekking op de locatie van ZLM Verzekeringen aan de Cereshof in Goes. De verzekeringsmaatschappij heeft een nieuw stuk grond verworven (voormalig Vendugebouw met buitenruimte). Hierdoor is de gehele zone tussen het Tiendenplein en de rotonde op de Ringbaan West in hun eigendom gekomen. Op de verworven gronden wil ZLM een trainingscentrum realiseren. Daarnaast heeft de verzekeringsmaatschappij behoefte aan een uitbreiding van kantoor-, ontmoetings- en overlegruimten. Het bestemmingsplan ‘Goese Poort ZLM’ heeft als doel de beoogde ontwikkeling planologisch-juridisch mogelijk te maken.

Tijdens de genoemde termijn kunnen schriftelijke inspraakreacties met betrekking tot het voorontwerpbestemmingsplan worden toegestuurd aan het college van B&W, postbus 2118, 4460 MC Goes. Voor vragen kunt u contact opnemen met Martijn Koole, (0113) 249673 of m.koole@goes.nl.

Naar boven