Hogere Grenswaarden, Hillegommerdijk 153-155 te Lisserbroek

Logo Haarlemmermeer

In het kader van de omgevingsvergunning voor het bouwen van een nieuwe woning aan de Hillegommerdijk 153-155 te Lisserbroek, dienen hogere grenswaarden wegverkeerslawaai te worden vastgesteld voor de realisatie van deze woning. Dit is vanwege het feit dat de geluidbelasting ten gevolge van het wegverkeer op de N207 op de gevels van de nieuw te bouwen woning hoger is dan de wettelijke voorkeursgrenswaarde van 48 dB.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Haarlemmermeer zijn van plan om voor de bovengenoemde bouwmogelijkheid op grond van art. 110a van de Wet geluidhinder hogere grenswaarden vast te stellen.

Vanaf 26 februari 2020 ligt het ontwerpbesluit met bijlage(n) gedurende zes weken ter inzage in het raadhuis te Hoofddorp. Op afspraak zijn de stukken dagelijks ook in te zien van 9.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maakt u via 0900 – 1852

 

Gedurende de termijn van de terinzagelegging kunnen belanghebbenden hun zienswijze(n) ten aanzien van het ontwerpbesluit zowel schriftelijk als mondeling indienen.

Schriftelijk kan dit door een brief te richten aan burgemeester en wethouders van Haarlemmermeer t.a.v. de clustermanager Ruimte, Economie en Duurzaamheid Postbus 250, 2130 AG Hoofddorp.

Mondeling kan dit bij het Informatiecentrum in het raadhuis te Hoofddorp.

U kunt niet per e-mail zienswijzen indienen.

 

Naar boven