Terinzagelegging vastgesteld besluit “Swifterbant-Rivierduinweg 8 (D40006)”

Logo Dronten

 

Het college van Dronten maakt bekend dat er voor het plan “Swifterbant-Rivierduinweg 8 (D40006)” een besluit ter inzage ligt.

Het vastgestelde wijzigingsplan maakt de verplaatsing van het zoekgebied waar het bestaande erf mag worden uitgebreid mogelijk. Het zoekgebied wordt verplaatst van de noordzijde van het erf naar de zuidzijde van het erf.

 

Het (ongewijzigd) vastgestelde wijzigingsplan "Swifterbant-Rivierduinweg 8 (D40006)" ligt op grond van de Wet ruimtelijke ordening 6 weken ter visie.

 

U kunt de betreffende stukken inzien van 20 februari 2020tot en met2 april 2020bij de publieksbalie van het gemeentehuis op afspraak. De stukken zijn ook beschikbaar op www.dronten.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl

 

Tijdens de beroepstermijn die ingaat na de eerste dag van de terinzagelegging kunt u binnen 6 weken een schriftelijk beroepschrift indienen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA Den Haag), wanneer u belanghebbende bent en:

tijdig een zienswijze bij het college hebt ingediend;

aantoont dat u redelijkerwijs niet in staat bent geweest tijdig zienswijzen bij het college in te dienen;

Burgers kunnen ook digitaal beroep instellen via https://digitaalloket.raadvanstate.nl/.Voor het digitaal verzenden moet u beschikken over DigiD.

 

Het besluit van het college van Dronten treedt in werking na het aflopen van de beroepstermijn. Ook kunt u tijdens de beroepstermijn een verzoek om een voorlopige voorziening richten aan de Voorzitter van genoemde Afdeling. Het besluit treedt dan niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Dronten, 19 februari 2020.

 

Het college van Dronten,

secretaris, m drs. T. van Lenthe;

burgemeester, drs. J.P. Gebben.

Naar boven