Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Groeneweg 2, Stolwijk

Logo Krimpenerwaard

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Groeneweg 2 Stolwijk’ met ingang van woensdag 8 januari 2020 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt.

Ligging en beschrijving plan

Het bestemmingsplan voorziet in de realisatie van drie vrijstaande woningen met bijbehorende erfbebouwing en is gesitueerd aan de Groeneweg 2 in Stolwijk. Hiertoe worden alle bestaande bedrijfsgebouwen, de bedrijfswoning en alle verhardingen op het voornoemde adres verwijderd.

Zienswijze

Vanaf woensdag 8 januari 2020 ligt het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken gedurende 6 weken ter inzage bij het Klantcontactcentrum het gemeentehuis, Dorpsplein 8 in Stolwijk. Om de stukken in te kunnen zien, kunt u via het klantcontactcentrum (tel. 14-0182) een afspraak maken met de behandelend ambtenaar.

Het ontwerpbestemmingsplan en de daarop betrekking hebbende stukken kunt u ook bekijken via www.ruimtelijkeplannen.nl (planidn): NL.IMRO.1931.BP1810BG020-ON01.

Gedurende de inzagetermijn kan iedereen een schriftelijke zienswijze indienen bij de gemeenteraad, postbus 51, 2820 AB Stolwijk. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met dhr. R. van den Boer van afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, tel. 14 0182, email [info@krimpenerwaard.nl].

Stolwijk, 7 januari 2020

Burgemeester en wethouders van de gemeente Krimpenerwaard,

mw. mr. M. Plantinga, secretaris

mr. R.S. Cazemier, burgemeester

Naar boven