Vaststelling bestemmingsplan ‘Heimolenweg 14, Deurne ’

Logo Deurne

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat de gemeenteraad op 28 januari 2020 het bestemmingsplan ‘Heimolenweg 14, Deurne’ (NL.IMRO.0762.BP201902-C001) gewijzigd heeft vastgesteld. 

Voor welk gebied is dit?

Het bestemmingsplan heeft betrekking op Heimolenweg 14 in Deurne. Over de exacte ligging van de grenzen van het plangebied kunt u informatie bij het Klantcontactcentrum inwinnen of u kunt het ontwerpbestemmingsplan digitaal raadplegen.

Wat zijn de plannen?

Het bestemmingsplan voorziet in de wijziging van de agrarische bestemming naar een bedrijfsbestemming, ten behoeve van een kleinschalige timmerfabriek welke o.a. hout bewerkt en interieurs op maat verzorgt.

Wat zijn de wijzigingen?

Het vastgestelde bestemmingsplan wijkt op onderdelen af van het ontwerpbestemmingsplan, zoals dat ter inzage heeft gelegen. De wijzigingen zijn:

 

  • 1.

    Op de verbeelding is de bedrijfsbestemming enkele m2 verschoven (zonder vergroting)  

  • 2.

    In de planregels is een sloopverplichting opgenomen. 

    Wij verwijzen u voor de volledigheid naar de te raadplegen stukken.

 

Wat ligt ter inzage?

Het gewijzigd vastgestelde bestemmingsplan, de hierbij behorende bijlagen en het raadsbesluit liggen ter inzage. Het bestemmingsplan zelf bestaat uit de verbeelding en de regels, en een daar bijbehorende toelichting.

 

Wanneer ligt dit ter inzage?

Alle stukken liggen met ingang van 28 februari 2020 gedurende 6 weken ter inzage.

 

Waar is dit terug te vinden?

Alle stukken kunt u op de volgende manieren raadplegen:

  • 1.
  • 2.

    bij het Klantcontactcentrum (tijdens de openingstijden) in het gemeentehuis van Deurne aan de Markt 1.  

    Wat betekent dit voor u?

     

    Beroep

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage) worden ingesteld door:

  • 1.

    een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • 2.

    een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad naar voren te brengen.

  • 3.

    een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

 

Voorlopige voorziening

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat, ondanks het beroepschrift, het vaststellingsbesluit de dag na afloop van de beroepstermijn in werking treedt. Om de inwerkingtreding te schorsen kunt u gedurende de beroepstermijn naast het beroep tevens een verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling is indienen. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Heeft u vragen?

Laat het ons gerust weten. Ons Klantcontactcentrum is op werkdagen bereikbaar. U kunt bellen naar (0493) 38 77 11

Naar boven