Ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuwevaart 68’ Sprang-Capelle, gemeente Waalwijk

Logo Waalwijk

Het college van Waalwijk maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuwevaart 68’ met ingang van 27 februari a.s. gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt.

Met dit bestemmingsplan wordt beoogd om een agrarisch ondernemer ruimte te bieden om de landbouwtak van zijn bedrijf te vergroten.

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Nieuwevaart 68’ kan gedurende openingstijden worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis van Waalwijk, Taxandriaweg 6 (bezoekersingang Winterdijk). Tevens kan het ontwerp worden bekeken via www.waalwijk.nl/ruimtelijkeplannen. De digitale verbeelding van het plan kan worden bekeken via de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl, met IDN: NL.IMRO.0867.BPWWnieuwevaart68-ON01.

Bij verschillen tussen de digitale versie en de papieren/pdf versie van het bestemmingsplan, is de digitale versie op www.ruimtelijkeplannen.nl bepalend.

Gedurende genoemde periode kan eenieder een zienswijze over dit ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Dat kan schriftelijk door de zienswijze binnen genoemde periode te zenden naar de raad van de gemeente Waalwijk, postbus 10150 5140 GB Waalwijk.

Ook het indienen van zienswijzen per e-mailbericht is mogelijk. Een dergelijk e-mailbericht kan alleen in behandeling worden genomen als het is verstuurd naar de algemene postbus:info@waalwijk.nl en aan bepaalde voorwaarden voldoet. Deze voorwaarden zijn te raadplegen via https://www.waalwijk.nl/inwoners/voorwaarden-waar-een-e-mailbericht-aan-de-gemeente-aan-moet-voldoen_3901/.

Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of een nadere toelichting op het plan kunt u contact opnemen met de heer mr. M. de Vries via mdevries@waalwijk.nl of telefonisch via 0416- 683870.

Het college van Waalwijk

26 februari 2020

Naar boven