Ontwerpbestemmingsplan Mr Werkmanstraat 10 en Heideveldweg 2 Nijverdal

Logo Hellendoorn

Bij de publieksbalie in het huis voor Cultuur en Bestuur, Willem Alexanderstraat 7 in Nijverdal ligt vanaf woensdag26 februari 2020tot en met woensdag 8 april 2020 het ontwerpbestemmingsplan “Mr Werkmanstraat 10 en Heideveldweg 2 Nijverdal“ ter inzage. Het inzien van de stukken kan alleen op afspraak. Een afspraak maken kan via https://afspraken.hellendoorn.nl/ of neem contact op met de gemeente via het telefoonnummer 0548-630 214.

U kunt het ontwerpbestemmingsplan met de unieke ID: NL.IMRO.0163.BPBUMRWKMSHVELDWG-ON01 inzien op ruimtelijkeplannen.nl via de link: http://bit.ly/323jx8i. Downloaden is mogelijk via de link: http://bit.ly/3bPNFbG.

Met dit ontwerpbestemmingsplan wordt beoogd om de voormalige tweede bedrijfswoning op de locatie Meester Werkmanstraat 10 te legaliseren door de sloop van voormalige agrarische gebouwen op het naburige erf Heideveldweg 2, beiden te Nijverdal. Hierbij wordt de regeling Rood voor Rood met gesloten beurs toegepast. De bedrijfswoning het meest dicht aan de Meester Werkmanstraat krijgt de bestemming “Wonen”. Deze woning is in gebruik door derden zonder binding met het bedrijf en vanuit minimaal benodigde afstanden tot het bedrijf Meester Werkmanstraat 10 is het haalbaar de bestemming van deze woning te wijzigen.

Tijdens de hiervoor genoemde periode van terinzageligging kan een ieder naar keuze schriftelijk, mondeling (bij het bovengenoemde loket) of per e-mail een zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken aan de gemeenteraad van Hellendoorn, Postbus 200, 7440 AE in Nijverdal (per mail via: gemeente@hellendoorn.nl).

Een zienswijze dient tenminste de volgende gegevens te bevatten:

- uw naam en adres;

- een dagtekening;

- een omschrijving van het bestreden besluit;

- de gronden waarop uw zienswijze stoelt (de motivering).

Naar boven