Ontwerpbestemmingsplan ‘Komplan Wilbertoord – Willemsweg 6’

Logo Mill en Sint Hubert

 

Burgemeester en wethouders van Mill & Sint Hubert maken overeenkomstig artikel 3.9a van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Komplan Wilbertoord - Willemsweg 6’ ter inzage wordt gelegd.

 

Inhoud van het ontwerpbestemmingsplan

Het plangebied ligt ter plaatse van Willemsweg 6 te Wilbertoord (5455 GV). Het plan heeft betrekking op het toevoegen van een bouwvlak op de locatie van de voormalige kippenschuur. In het nieuwe bouwvlak mag één vrijstaande woning worden gerealiseerd.

 

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt zes weken ter inzage met ingang woensdag 26 februari 2020 tot en met dinsdag 7 april 2020. Een uitgeprint exemplaar kan worden ingezien bij de publieksbalie in het gemeentehuis te Mill tijdens openingstijden. Tegen betaling zijn afschriften verkrijgbaar. U kunt het ontwerpbestemmingsplan ook inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl, onder ID-nummer NL.IMRO.0815.BPWiWillemsweg6-ON01.

 

Reageren

Gedurende de voornoemde termijn van zes weken kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling hun zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken. Een schriftelijke zienswijze richt u aan Burgemeester en wethouder van Mill & Sint Hubert, postbus 7, 5360 AA GRAVE. Voor een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de heer M. Brugman, afdeling Publiek, team Ruimtelijk Beleid, algemeen telefoonnummer 0485-396600. Zienswijzen kunt u niet per e-mail indienen.

 

Mill, 25 februari 2020

Burgemeester en wethouders van Cuijk

 

 

 

 

Naar boven