Terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan ‘Kerkstraat-Schoolstraat Ohé en Laak’

Logo Maasgouw

Wat zijn de plannen?

Het plangebied van het bestemmingsplan ‘Schoolstraat-Kerkstraat Ohé en Laak’ omvat de locatie, van de gesloopte voormalige basisschool in Ohé en Laak, specifiek ligt dit perceel op de hoek van de Schoolstraat en Kerkstraat in Ohé en Laak. De ruimtelijke ontwikkeling, die met het bestemmingsplan ‘Schoolstraat-Kerkstraat’ mogelijk wordt gemaakt, zijn zeven grondgebonden woningen. Het bestemmingsplan betreft een partiële herziening van het bestemmingsplan ‘Ohé en Laak’ (vastgesteld 11 juli 2012).

Voor welk gebied is dit?

Het plangebied van het bestemmingsplan is gelegen op de hoek van de Schoolstraat en Kerkstraat in Ohé en Laak, kadastraal bekend als, gemeente Ohé, sectie A, nummer 3783.

Wat ligt ter inzage?

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Kerkstraat-Schoolstraat Ohé en Laak’ met hierbij behorende stukken liggen ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan bestaat uit de verbeelding, de regels en een toelichting.

Wanneer ligt dit ter inzage?

Het ontwerpbestemmingsplan met hierbij behorende stukken ligt vanaf vrijdag 28 februari 2020 tot en met donderdag 9 april 2020 (dus gedurende zes weken) ter inzage.

Waar is dit raadpleegbaar?

  • 1.

    Het ontwerpbestemmingsplan met hierbij behorende stukken is raadpleegbaar in de informatieruimte van het publiekscentrum in Maasbracht, Markt 36 in Maasbracht (op werkdagen, tijdens de openingstijden van het publiekscentrum, behalve tijdens de avondopenstelling).

  • 2.

    Het ontwerpbestemmingsplan met hierbij behorende stukken wordt tevens langs elektronische weg beschikbaar gesteld en wel via www.gemeentemaasgouw.nl.

  • 3.

    Verder kunt u het ontwerpbestemmingsplan met hierbij behorende stukken op www.ruimtelijkeplannen.nl raadplegen. U kunt hier onder andere op een kaart inzoomen en op die manier het bestemmingsplan inzien.

  • 4.

    Voorts wordt iedereen in de gelegenheid gesteld het ontwerpbestemmingsplan met hierbij behorende stukken op het gemeentehuis (publiekscentrum), Markt 36 in Maasbracht, langs de elektronische weg te raadplegen.

Hoe kan ik een zienswijze indienen?

Gedurende de voormelde termijn van terinzagelegging kan iedereen een zienswijze indienen en wel op de volgende manieren:

  • 1.

    Schriftelijk bij de Gemeenteraad, Postbus 7000, 6050 AA Maasbracht.

  • 2.

    Mondeling tijdens de openingstijden van het gemeentehuis (Publiekscentrum, Kruisweg 32 in Maasbracht), behalve tijdens de avondopenstelling. U kunt hiervoor een afspraak maken bij de mevrouw N. Jongen of, bij afwezigheid, bij een van de andere medewerkers Ruimtelijke Ordening (tel.: 0475 – 85 25 00).

Maasbracht, 18 februari 2020

Burgemeester en wethouders van Maasgouw

 

Naar boven