Kennisgeving ontwerpbesluit op aanvraag omgevingsvergunning Prinses Margrietstraat 2 A te Broek op Langedijk

Logo Langedijk

De gemeente heeft op 13 februari 2020 een ontwerpbesluit genomen op de aanvraag met zaaknummer OMG-19-271 voor een omgevingsvergunning op locatie Prinses Margrietstraat 2 A te Broek op Langedijk. In het ontwerpbesluit wordt de vergunning toegekend. Het besluit betreft:

  • Het in gebruik nemen of gebruiken van een, met het oog op de brandveiligheid aangewezen, vergunningplichtig bouwwerk

  • Handelen in strijd met regels RO

Inzage

Het ontwerpbesluit en de bijbehorende stukken liggen ter inzage op het gemeentehuis. De inzageperiode is 6 weken en start op 13 februari 2020.

Procedure

Gedurende de inzagetermijn kunt u mondeling of -bij voorkeur- schriftelijk uw zienswijze op het ontwerpbesluit naar voren brengen. Vermeldt u daarbij het hierboven genoemde zaaknummer. U kunt de zienswijze richten aan de gemeente Langedijk, college van burgemeester en wethouders, postbus 15, 1723 ZG, Noord-Scharwoude. Na afloop van de inzagetermijn neemt de gemeente een definitief besluit. Bij de bekendmaking van het definitieve besluit zullen wij u uitvoeriger informeren over de vervolgprocedure. Voor meer informatie kunt u ook contact opnemen via info@gemeentelangedijk.nl of telefoonnummer (0226) 33 44 33.

Naar boven