Vastgesteld wijzigingsplan “Drimmelenseweg 44 te Made” gemeente Drimmelen

Logo Drimmelen

Het college van Burgemeester en wethouders van Drimmelen maakt bekend, dat met ingang van vrijdag 21 februari 2020 gedurende zes weken, dus tot en met donderdag 2 april 2020, het vastgestelde wijzigingsplan “Drimmelenseweg 44 te Made” ter inzage ligt.

 

Het vastgestelde wijzigingsplan met bijbehorende stukken ligt tijdens de openingstijden van maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 12.30 uur en op donderdag van 18.00 tot 20.00 uur ter inzage in de hal van het gemeentehuis, Park 1 in Made.

 

Het wijzigingsplan is ook te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl onder nummer NL.IMRO.1719.0wp18drimmelweg44-vg01

 

Op deze locatie was een agrarische bestemming welke wordt gewijzigd in een bedrijfsbestemming in de vorm van een kleinschalig aannemersbedrijf. Het plan is gewijzigd vastgesteld ten opzichte van het ontwerp. Bij het vastgestelde plan is getoetst aan de provinciale interim omgevingsverordening, en is een aerius berekening uitgevoerd vanwege beoordeling stikstof.

 

Gedurende de termijn dat het besluit ter inzage ligt kunnen belanghebbenden die een zienswijze ten aanzien van het ontwerpplan kenbaar hebben gemaakt beroep instellen. Voor zover het wijzigingen ten opzichte van het ontwerp betreft kunnen belanghebbenden beroep instellen.

Daarnaast kunnen belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest om een zienswijze ten aanzien van het ontwerpplan kenbaar te maken beroep instellen.Het beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019 EA te ’s-Gravenhage of via https://digitaalloket.raadvanstate.nl

 

Het besluit treedt in werking daags na de termijn van terinzagelegging. Binnen de termijn van terinzagelegging is het mogelijk een voorlopige voorziening te vragen bij de Voorzitter van de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State. Een verzoek om voorlopige voorziening schorst de inwerkingtreding van het besluit totdat op het verzoek is beslist.

 

Made, 20 februari 2020

Burgemeester en wethouders van Drimmelen,

Naar boven