Vastgesteld bestemmingsplan Lekdijk 24 A

Logo Houten

Burgemeester en wethouders van de gemeente Houten maken, in overeenstemming met artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad in haar vergadering van 12 februari 2019 het bestemmingsplan Lekdijk 24a te Schalkwijk ongewijzigd heeft vastgesteld.

 

Het plan

Het plan beoogt de transformatie van Lekdijk 24a van een (voormalig) agrarisch perceel naar een groen woonerf. De ontwikkeling bestaat uit het slopen van een drietal opstallen en het realiseren van een burgerwoning. De bestaande bedrijfswoning en paardenstal blijven daarbij gehandhaafd. De bedrijfswoning wordt als burgerwoning in gebruik genomen en de paardenstal blijft behouden ten behoeve van hobbymatig gebruik.

 

Waar en wanneer kunt u het vastgestelde bestemmingsplan inzien?

U kunt het vastgestelde bestemmingsplan en de bijbehorende stukken inzien van 21 februari 2019 t/m 3 april. Hiervoor maakt u een afspraak via www.houten.nl/afspraak (kies inzien/informatie documenten) of via (030) 63 92 611.

U kunt het ook inzien via:

  • 1.

    de website www.ruimtelijkeplannen.nl onder het idn NL.IMRO.0321.0480LEKDIJK24A-VSBP

  • 2.

    de gemeentelijke webviewer RoView: RoView: http://0321.roview.net/ Een handleiding voor deze viewer vind u aan de linkerzijde van de betreffende webpagina.

  • 3.
  •  

De bronbestanden zijn beschikbaar via https://digitaleplannen.nl/0321

 

Indiening beroepsschrift

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan kan met ingang van vrijdag 22 februari 2019 gedurende zes weken schriftelijk beroep ingesteld worden door belanghebbenden die tijdig een zienswijze hebben ingediend op het ontwerpbestemmingsplan. Tevens kunnen belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij daartoe niet in staat zijn geweest beroep instellen. Het beroepschrift kan worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Degenen die beroep instellen, kunnen tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van genoemde afdeling. Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Indien binnen de beroepstermijn naast een beroepschrift eveneens een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter is ingediend, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Vragen?

Mocht u nog vragen hebben dan kunt via het algemene nummer van de gemeente (030 – 63 92 611) contact opnemen met mevrouw I. van der Meer van de team Ruimtelijke ontwikkeling.

 

Houten, 20 februari 2019

Naar boven