Bestemmingsplan Elzenstraat 14, Middelaar vastgesteld

Logo Mook en Middelaar

Burgemeester en wethouders van Mook en Middelaar maken bekend dat de gemeenteraad in de vergadering van 24 januari 2019 het bestemmingsplan Elzenstraat 14, Middelaar ongewijzigd heeft vastgesteld.

 

Het plangebied is gelegen aan Elzenstraat 14 te Middelaar in het buitengebied van de gemeente Mook en Middelaar. Het bestemmingsplan ziet toe op de herontwikkeling van een voormalig agrarisch bedrijf. Het plangebied kent drie hoofdbestemmingen: 'Wonen', 'Gemengd' en 'Groen'. Binnen de bestemming 'Wonen' mag één vrijstaande woning worden gebouwd. De voor "Gemengd' aangewezen gronden zijn onder meer bestemd voor wonen (één vrijstaande woning), kantoor en de opslag en stalling van materiaal en materieel. Binenn de bestemming 'Groen' wordt de LKM-kwaliteitsbijdrage gerealiseerd.

 

Inzien

Het vaststellingsbesluit, het vastgestelde bestemmingsplan en daarop betrekking hebbende stukken liggen met ingang van woensdag 20 februari 2019 op het gemeentehuis ter inzage. De stukken zijn ook digitaal te bekijken op www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer is NL.IMRO.0944.ELZENSTRAAT14-VA01.

 

Beroep

Belanghebbenden die ten aanzien van het ontwerp bestemmingsplan tijdig hun zienswijze hebben ingediend of belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingediend, kunnen tegen het genomen besluit beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag. De termijn voor het indienen van beroep bedraagt zes weken en vangt aan op de dag na datum terinzagelegging. Beroep schorst de werking van het besluit niet. Hiervoor kan de voorzieningenrechter van de Afdeling Bestuursrechtspraak Raad van State, via voornoemd adres, worden verzocht om een voorlopige voorziening te treffen.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het KlantcontactCentrum op telefoonnummer (024) 696111 of via e-mail gemeente@mookenmiddelaar.nl.

Mook, 12 februari 2019

College van burgemeester en wethouders Mook en Middelaar,

Namens deze:

secretaris J.M.G. Smits-de Kinkelder, burgemeester mr.drs. W. Gradisen

Naar boven