Wijziging bestemmingsplan Plassengebied Loosdrecht 2013

Logo Wijdemeren

 

 

Burgemeester en wethouders van Wijdemeren maken bekend dat zij overeenkomstig artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan Plassengebied Loosdrecht 2013 hebben gewijzigd voor zover dit betrekking heeft op het perceel Herenweg 91 te Breukeleveen.

Het perceel Herenweg 91 is thans voorzien van de aanduiding ‘Recreatiewoning’. Het verzoek ziet erop permanente bewoning mogelijk te maken door het verwijderen van deze aanduiding. De regels voorzien in de mogelijkheid hiertoe.

Ter inzage

Het vaststellingsbesluit en de daarbij behorende stukken liggen met ingang van 28 februari 2019 gedurende een termijn van 6 weken voor een ieder ter inzage. Indien u de stukken wilt inzien, dan verzoeken wij u een mail te sturen aan info@wijdemeren.nl. Het vastgestelde wijzigingsplan (NL.IMRO.1696.WP15Hrnwg912018-va00) met bijbehorende stukken is tevens in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl. (zoek op het adres)

Beroep

Tegen het vastgestelde wijzigingsplan kan gedurende bovengenoemde termijn beroep worden ingesteld door degene die kan aantonen redelijkerwijs niet in de gelegenheid te zijn geweest om tegen het ontwerpwijzigingsplan een zienswijze in te dienen. Het beroep moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van genoemde afdeling, dan treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Naar boven