Wijziging bestemmingsplan Het Wijde Blik 2004/Moleneind 56 te Kortenhoef.

Logo Wijdemeren

 

 

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij overeenkomstig artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening het bestemmingsplan Het Wijde Blik 2004 hebben gewijzigd voor zover dat betrekking heeft op het perceel Moleneind 56 te Kortenhoef.

Het perceel Moleneind 56 is bestemd voor woondoeleinden. Een woning moet binnen het op de verbeelding aangegeven bouwvlak worden gebouwd. De wijziging houdt in dat het bouwvlak is verplaatst.

Ter inzage

Het besluit en de daarbij behorende stukken liggen ingaande 28 februari 2019 gedurende een termijn van zes weken op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur ter inzage bij administratie van de afdeling Fysiek Domein, Rading 1 te Loosdrecht.

Het besluit tot wijziging (NL.IMRO.1696.WP17Molnd562018-va00) met bijbehorende stukken plan is tevens in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl

Beroep

Tegen het vastgestelde wijzigingsplan kan gedurende bovengenoemde termijn beroep worden ingesteld door degene die kan aantonen redelijkerwijs niet in de gelegenheid te zijn geweest om tegen het ontwerpbestemmingsplan een zienswijze in te dienen. Het beroep moet worden ingediend bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage.

Inwerkingtreding

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking op de dag na afloop van de beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt ingediend bij de Voorzitter van genoemde afdeling, dan treedt het beluit niet in werking voor dat op dat verzoek is beslist.

Naar boven