Voorbereiding bestemmingsplannen en besluit vormvrije m.e.r.-beoordelingen

Logo Deurne

Burgemeester en wethouders van de gemeente Deurne maken bekend, dat:

1. ingevolge artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening het voornemen bestaat om 3 bestemmingsplannen voor te bereiden (zie hieronder);

2. beslist is dat bij de voorbereiding van deze bestemmingsplannen geen milieueffectrapport als bedoeld in hoofdstuk 7 Wet milieubeheer hoeft te worden gemaakt.

Polderdreef 5, Liessel

Het voornemen is om de (intensieve) veehouderij te wijzigen naar een agrarisch technisch hulpbedrijf.

Heuvelstraat ong., Deurne

Het voornemen is om ter plaatse van het autowasboxenbedrijf en de trimsalon de bouw van 11 patiowoningen en 4 rijwoningen mogelijk te maken.

St. Vincentiusstraat 93 en 95, Neerkant

Het voor te bereiden bestemmingsplan ‘St. Vincentiusstraat 93-95, Neerkant’ maakt de wijziging van de bestemming van hun voormalige glastuinbouwbedrijf naar een bestemming die geschikt is voor een paardenhouderij.

Terinzagelegging

Een exemplaar van de beslissing dat geen milieueffectrapporten hoeven te worden gemaakt voor de drie hierboven genoemde bestemmingsplannen ligt met ingang van 22 februari 2019, gedurende 6 weken, ter inzage. Dit kunt u tijdens de openingstijden inzien bij het Klantcontactcentrum in het gemeentehuis van Deurne aan de Markt 1.

Rechtsmiddelen

Het m.e.r-beoordelingsbesluit is een voorbereidingsbeslissing in de zin van artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht. Dit betekent dat hiertegen geen zelfstandig bezwaar en beroep mogelijk is, tenzij een belanghebbende door dit besluit rechtstreeks in zijn belang wordt getroffen. U kunt uw zienswijzen en eventuele beroep te zijner tijd kenbaar maken op het moment dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt.

Voor de in voorbereiding zijnde bestemmingsplannen geldt dat het nu alleen een mededeling ter kennisname betreft. U kunt momenteel dus niet reageren op de inhoud van de hierboven genoemde bestemmingsplannen. Op het moment dat een ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt kan iedereen een eventuele zienswijze kenbaar maken. Voor deze terinzageleggingen volgen afzonderlijke bekendmakingen.

 

Deurne, 21 februari 2019

Naar boven