Ontwerpbestemmingsplan ‘Veckdijk 48, Vierpolders'

Logo Brielle

Burgemeester en wethouders van Brielle maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Veckdijk 48, Vierpolders’ met ingang van vrijdag 15 februari 2019 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage ligt bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling van de sector Grondgebied, kamer 0.30, tijdens kantooruren (8.00 uur en 12.30 uur), Slagveld 36 in Brielle.

 

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Veckdijk 48, Vierpolders’ heeft betrekking op het adres Veckdijk 48 in Vierpolders. De onderhavige gronden hebben in de vigerende Beheersverordening Landelijk gebied de bestemming "Bedrijven met de nadere aanduiding caravanstalling" en een agrarisch bouwvlak. In het ontwerpbestemmingsplan wordt de uitbreiding van de caravanstalling mogelijk gemaakt en wordt ruimte geboden voor de bouw van een agrarische loods.

 

Terinzagelegging

Gedurende de periode van zes weken (van 15 februari 2019 tot en met 28 maart 2019) kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze omtrent het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunt u sturen aan de gemeenteraad van Brielle, Postbus 101, 3230 AC Brielle. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen dient u tijdig, bij voorkeur een week voor het einde van de terinzagelegging, telefonisch een afspraak te maken met het team Ruimtelijke Ordening (afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling) via 0181-471111. Uw zienswijze via de e-mail kan de gemeente niet in behandeling nemen. Het ontwerpbestemmingsplan ‘Veckdijk 48, Vierpolders’ is digitaal te raadplegen op www.brielle.nl en op www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Brielle

Naar boven