Wijziging aanduiding perceel Hekendorpse Buurt 103

Logo Oudewater

Op digitale verbeelding bestemmingsplan “Landelijk Gebied Hekendorp en Papekop”

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Oudewater maken bekend dat bij de vaststelling op 18 oktober 2018 van het bestemmingsplan ‘Landelijk gebied Hekendorp en Papekop” met identificatienummer “NL.IMRO.0589.lghenp-va01” de digitale verbeelding met betrekking tot het perceel Hekendorpse Buurt 103 te Hekendorp niet in overeenstemming is met het besluit van de gemeenteraad.

 

Wijziging

Het betreft hier de aanduiding “sb-lbd” die per abuis niet is opgenomen op de digitale verbeelding voor het perceel Hekendorpse Buurt 103. Ter plaatse van de aanduiding “sb-lbd” is een specifieke vorm van bedrijf – een loonbedrijf, toegestaan. Deze aanduiding zal alsnog worden opgenomen op de digitale verbeelding. Deze aanpassing van de digitale verbeelding met identificatienummer “NL.IMRO.0589.lghenp-va02” ligt ter inzage van 13 februari 2019 tot en met 26 maart 2019.

 

Beroep instellen

Belanghebbenden bij de aanpassing op het perceel Hekendorpse Buurt 103 kunnen gedurende de termijn van ter inzage legging (beroepstermijn) hiertegen beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State.  

De beroepstermijn loopt van 13 februari tot en met 26 maart 2019. U kunt de stukken vinden op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.oudewater.nl. Daarnaast kunt u het plan en bijbehorende relevante stukken tijdens openingstijden tijdens de genoemde termijn in de ontvangstruimte van het Stadskantoor Oudewater inzien.

Beroepschriften moeten worden gericht aan de afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA, Den Haag.

Voor meer informatie of vragen kunt u contact opnemen met M.S.M. van Kats, beleidsadviseur ruimtelijke ontwikkeling via het telefoonnummer 0348-428563.

 

Naar boven