Vastgesteld bestemmingsplan ‘Monseigneur Hendriksenstraat 18 en 18a - 2018’ (gemeente Doetinchem)

Logo Doetinchem

Vanaf 14 februari 2019 ligt het vastgestelde bestemmingsplan ‘Monseigneur Hendriksenstraat 18 en 18a - 2018’ en de daarop betrekking hebbende stukken zes weken ter inzage.

Fase vastgesteld

U kunt het plan op de volgende manieren inzien:

  • op papier in het stadhuis

 

Het plan bestaat uit diverse technische bestanden. Bij het raadplegen van deze bestanden hebt u een gml-viewer nodig. De tekst die u kunt plakken in de geopende viewer is:

http://bestemmingsplan.doetinchem.nl/plannen/NL.IMRO.0222.R07H319A-/NL.IMRO.0222.R07H319A-0002/NL.IMRO.0222.R07H319A-0002.gml

Bestemmingsplan

Dit bestemmingsplan betreft:

  • een nieuwe situering van een nog te bouwen vrijstaande woning;

  • het bestemmen van een voormalige bedrijfswoning tot burgerwoning, waarmee de bouwmogelijkheid van een nieuwe boerderijwoning vervalt.

De gemeenteraad heeft het bestemmingsplan zoals dat als ontwerp ter inzage heeft gelegen, ongewijzigd vastgesteld in zijn vergadering van 31 januari 2019.

Er zijn ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan geen wijzigingen.

Het raadsbesluit ligt eveneens ter inzage.

Beroep

Een belanghebbende kan binnen de gestelde termijn (t/m 27 maart 2019) tegen het vaststellingsbesluit schriftelijk beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage.

Om beroep in te stellen moet u uw zienswijze kenbaar hebben gemaakt tijdens de ontwerpfase van de bestemmingsplanprocedure.

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat het besluit van de gemeenteraad in principe in werking treedt daags na afloop van bovengenoemde beroepstermijn. Als binnen de beroepstermijn door de indiener van een beroepschrift een verzoek om voorlopige voorziening bij de voorzitter van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State is ingediend, treedt het besluit tot vaststelling niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

Kosten

Voor zowel beroep als verzoek om voorlopige voorziening moet de indiener griffierecht betalen. Voor de hoogte van de bedragen kunt u de website van de Raad van State raadplegen via www.raadvanstate.nl. Hier vindt u ook meer informatie over de beroepsprocedure.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de gemeente, tel. (0314) 377 377.

Naar boven