Ontwerpbestemmingsplan Westergeest 83 Uitgeest

Logo Uitgeest

Burgemeester en wethouders van de gemeente Uitgeest maken op grond van artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend, dat het ontwerpbestemmingsplan Westergeest 83 te Uitgeest met ingang van donderdag 14 februari 2019 gedurende zes weken ter inzage ligt.

 

Inhoud bestemmingsplan

Het plangebied is gelegen aan de oostzijde (achterzijde) van het perceel Westergeest 83 te Uitgeest. Het ziet op herstel van de ‘oude’ planologische situatie, zoals was aangegeven in het voormalige bestemmingsplan ‘Kom’. Hierdoor worden de gebruiksmogelijkheden voor het woongebruik in planologisch opzicht weer hersteld.

 

Waar en wanneer kunt u stukken inzien?

Het ontwerpbestemmingsplan met de daarbij behorende verbeelding ligt met ingang van donderdag 14 februari 2019 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis van de gemeente Uitgeest, Middelweg 28 te Uitgeest. De stukken zijn in deze periode digitaal raadpleegbaar op www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0450.BPWestergeest83-ON01) en op de website van de gemeente Uitgeest.

Hoe kunt u reageren?

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan een ieder schriftelijk of mondeling zienswijzen op het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen aan de gemeenteraad van de gemeente Uitgeest, Postbus 7, 1910 AA Uitgeest, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Westergeest 83’. Voor het mondeling indienen van uw zienswijze kunt u telefonisch een afspraak maken met het Team Plannen en Projecten, tel. 088-9097507. De afspraak dient tijdig, bij voorkeur uiterlijk een week voor het einde van de termijn van de terinzagelegging, te worden gemaakt. Anonieme zienswijzen en zienswijzen via e-mail worden buiten behandeling gelaten.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met het Team Plannen en Projecten van de gemeente Uitgeest, tel. 088-9097507 of via e-mail leobas@debuch.nl.

Uitgeest, 13 februari 2019.

 

Naar boven