Voornemen uitschrijven uit de basisregistratie personen (BRP)

Logo Zoeterwoude

Voornemen Uit onderzoek is gebleken dat onderstaande perso(o)n(en) niet meer wonen op het adres waar zij volgens de Basisregistratie personen (BRP) zijn ingeschreven. Zij hebben geen aangifte van adreswijziging gedaan. Het college van burgemeester en wethouders van Zoeterwoude hebben het voornemen de adresgegevens van onderstaande personen te wijzigen, volgens art.2.21 en 2. 22 Wet Basisregistratie Personen (BRP).

Geslachtsnaam, voorletters geboortedatum vertrek naar 

Onderwater, J.M. 22-11-1992,onbekend

Betrokken persoon kan tot 4 weken na publicatiedatum aangifte doen van verhuizing in de woongemeente of van vertrek naar het buitenland bij de gemeente Zoeterwoude. Na deze datum wordt het voornemen uitgevoerd. Dat wil zeggen dat zij voor de gemeente, administratief gezien, verblijven op een onbekend adres en formeel niet meer in Nederland wonen.

Een eventuele ambtshalve uitschrijving uit de BRP kan tot gevolg hebben dat bovenstaande personen geen documenten (reisdocumenten, rijbewijs) meer kunnen aanvragen.

Ook huurtoeslag, zorgtoeslag, kinderbijslag of ander vorm van een uitkering of financiële ondersteuning kunnen worden stopgezet. Daarnaast kan het gevolgen hebben voor de opbouw van AOW. Het is belangrijk om op het juiste adres ingeschreven te staan.

Staat uw naam hierboven of weet u waar bovenstaande persoon verblijft? neem dan contact op met team Burgerzaken van de gemeente Zoeterwoude. Telefoonnummer: 071-5806300 of per mail : burgerzaken@zoeterwoude.nl

 

Naar boven