Kennisgeving melding Besluit algemene regels milieu mijnbouw Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V., Ministerie van Economische Zaken en Klimaat

Op 1 februari 2019 heeft de Minister van Economische Zaken en Klimaat een melding ingevolge het “Besluit algemene regels milieu mijnbouw” (Staatsblad 2008, 125) ontvangen van de Nederlandse Aardolie Maatschappij B.V. De melding heeft betrekking op een voorgenomen activiteit binnen de bestaande inrichting Vierhuizen, gelegen aan de Westerpolder (Provinciale weg N361) te Vierhuizen. Het perceel is kadastraal bekend als gemeente Ulrum, Sectie G, nummer 761.

De voorgenomen activiteit betreft het uitvoeren van schoonmaakwerkzaamheden voor het verbeteren van de gas toestroom naar put VHN-1. De werkzaamheden worden uitgevoerd met behulp van een mobiele installatie. De werkzaamheden vinden plaats in de dag, avond en nachtperiode. Transporten vinden zoveel mogelijk plaats in de dagperiode. De werkzaamheden vangen op of omstreeks 4 maart 2019 aan en zijn naar verwachting medio maart 2019 afgerond. Voor nadere inlichtingen kunt u zich wenden tot dhr. H. Vorsteveld (tel. 070 – 379 8923).

Naar boven