Gemeente Berg en Dal - MER-BEOORDELINGSBESLUIT – W.Z19.101036.03 - Klein Amerika 6a te Groesbeek

Logo Berg en Dal

Wet milieubeheer

Beoordelingsplicht milieueffectrapportage

Burgemeester en wethouders van de gemeente Berg en Dal hebben op 11 juni 2019 een aanmeldingsnotitie m.e.r beoordelingsplicht ontvangen, als bedoeld in artikel 7.16, eerste lid van de Wet milieubeheer (Wm).

De aanmeldingsnotitie betreft het oprichten en in werking hebben van een brouwerij en destilleerderij.

Locatie

Het voorgenomen project betreft het oprichten en in werking hebben van een brouwerij en destilleerderij binnen de inrichting gelegen aan Klein Amerika 6a te Groesbeek. Deze activiteiten gaan plaatsvinden naast de bestaande activiteiten van de veehouderij.

Burgemeester en wethouders van de gemeente Berg en Dal hebben besloten dat er geen milieueffectrapport noodzakelijk is. Er is geen sprake van belangrijke nadelige gevolgen, die reden geven voor een milieueffectrapport als bedoeld in hoofdstuk 7 van de Wet milieubeheer.

Mogelijkheid van inzien

De aanmeldingsnotitie, het m.e.r.-beoordelingsbesluit en de bijbehorende stukken liggen gedurende een termijn van zes weken ter inzage.

Wilt u de stukken inzien, bel dan 024 - 751 7700 of stuur met vermelding van het zaaknummer W.Z19.101036.03 een mail naar wabo@odrn.nl.

Voorbereidingsbesluit

Dit besluit wordt gezien als een voorbereidingsbesluit als bedoeld in artikel 6:3 van de Algemene wet bestuursrecht.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen binnen zes weken nadat dit besluit is bekendgemaakt een bezwaarschrift indienen. Tegen dit besluit kan alleen bezwaar worden gemaakt door een belanghebbende, die (los van het besluit omgevingsvergunning Wabo) rechtstreeks in zijn belang wordt getroffen.

Wilt u meer weten?

Bel Omgevingsdienst Regio Nijmegen, telefoonnummer (024) 751 77 00.

Naar boven