Voornemens tot intrekking Nederlanderschap, Immigratie- en Naturalisatiedienst (IND)

De Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid geeft kennis van zijn voornemen tot intrekking ex artikel 15, eerste lid, aanhef en onder d van de Rijkswet op het Nederlanderschap van het Nederlanderschap van Sydia Julie-Ann Sewell, geboren op 28 augustus 1975, te Kingston (Jamaica). Indien betrokkene bedenkingen heeft tegen dit voornemen, heeft zij of haar gemachtigde de gelegenheid om binnen zes weken na plaatsing van dit bericht schriftelijk de bedenkingen te sturen naar het navolgende adres: IND, Directie Regulier Verblijf en Nederlanderschap, RVN Den Haag, Team Afstand, Postbus 3, 9560 AA TER APEL. Op ditzelfde adres kan door betrokkene of haar gemachtigde het schriftelijke voornemen worden opgevraagd. De schriftelijke bedenkingen kunnen indien gewenst ook in persoon aan het Kabinet van de Gouverneur bekend worden gemaakt op het navolgende adres: Kabinet van de Gouverneur van Sint Maarten, Falcon Drive 3, Harbour View, Philipsburg, SINT MAARTEN.

De Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid geeft kennis van zijn voornemen tot intrekking ex artikel 15, eerste lid, aanhef en onder d van de Rijkswet op het Nederlanderschap van het Nederlanderschap van Felix Butcher, geboren op 1 december 1958, te Castries (Sint Lucia).

Indien betrokkene bedenkingen heeft tegen dit voornemen, heeft hij of zijn gemachtigde de gelegenheid om binnen zes weken na plaatsing van dit bericht schriftelijk de bedenkingen te sturen naar het navolgende adres: IND, Directie Regulier Verblijf en Nederlanderschap, RVN Den Haag, Team Afstand, Postbus 3, 9560 AA TER APEL. Op ditzelfde adres kan door betrokkene of zijn gemachtigde het schriftelijke voornemen worden opgevraagd.

De schriftelijke bedenkingen kunnen indien gewenst ook in persoon aan het Kabinet van de Gouverneur bekend worden gemaakt op het navolgende adres:

Kabinet van de Gouverneur van Sint Maarten, Falcon Drive 3, Harbour View, Philipsburg, SINT MAARTEN.

De Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid geeft kennis van zijn voornemen tot intrekking ex artikel 15, eerste lid, aanhef en onder d van de Rijkswet op het Nederlanderschap van het Nederlanderschap van Wilbert Luther Harris, geboren op 1 september 1966, te Clarendon (Jamaica). Indien betrokkene bedenkingen heeft tegen dit voornemen, heeft hij of zijn gemachtigde de gelegenheid om binnen zes weken na plaatsing van dit bericht schriftelijk de bedenkingen te sturen naar het navolgende adres: IND, Directie Regulier Verblijf en Nederlanderschap, RVN Den Haag, Team Afstand, Postbus 3, 9560 AA TER APEL. Op ditzelfde adres kan door betrokkene of zijn gemachtigde het schriftelijke voornemen worden opgevraagd. De schriftelijke bedenkingen kunnen indien gewenst ook in persoon aan het Kabinet van de Gouverneur bekend worden gemaakt op het navolgende adres:

Kabinet van de Gouverneur van Sint Maarten, Falcon Drive 3, Harbour View, Philipsburg, SINT MAARTEN.

De Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid geeft kennis van zijn voornemen tot intrekking ex artikel 15, eerste lid, aanhef en onder d van de Rijkswet op het Nederlanderschap van het Nederlanderschap van Julien Renn, geboren op 25 mei 1962, te San Fernando (Trinidad en Tobago). Indien betrokkene bedenkingen heeft tegen dit voornemen, heeft hij of zijn gemachtigde de gelegenheid om binnen zes weken na plaatsing van dit bericht schriftelijk de bedenkingen te sturen naar het navolgende adres: IND, Directie Regulier Verblijf en Nederlanderschap, RVN Den Haag, Team Afstand, Postbus 3, 9560 AA TER APEL. Op ditzelfde adres kan door betrokkene of zijn gemachtigde het schriftelijke voornemen worden opgevraagd. De schriftelijke bedenkingen kunnen indien gewenst ook in persoon aan het Kabinet van de Gouverneur bekend worden gemaakt op het navolgende adres:

Kabinet van de Gouverneur van Sint Maarten, Falcon Drive 3, Harbour View, Philipsburg, SINT MAARTEN.

De Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid geeft kennis van zijn voornemen tot intrekking ex artikel 15, eerste lid, aanhef en onder d van de Rijkswet op het Nederlanderschap van het Nederlanderschap van Dornette Simone McCurdy, geboren op 6 juli 1976, te St. Catherine (Jamaica). Indien betrokkene bedenkingen heeft tegen dit voornemen, heeft zij of haar gemachtigde de gelegenheid om binnen zes weken na plaatsing van dit bericht schriftelijk de bedenkingen te sturen naar het navolgende adres: IND, Directie Regulier Verblijf en Nederlanderschap, RVN Den Haag, Team Afstand, Postbus 3, 9560 AA TER APEL. Op ditzelfde adres kan door betrokkene of haar gemachtigde het schriftelijke voornemen worden opgevraagd. De schriftelijke bedenkingen kunnen indien gewenst ook in persoon aan het Kabinet van de Gouverneur bekend worden gemaakt op het navolgende adres:

Kabinet van de Gouverneur van Sint Maarten, Falcon Drive 3, Harbour View, Philipsburg, SINT MAARTEN.

De Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid geeft kennis van zijn voornemen tot intrekking ex artikel 15, eerste lid, aanhef en onder d van de Rijkswet op het Nederlanderschap van het Nederlanderschap van Indar Paul Narayan, geboren op 21 oktober 1948, te Essequibo Coast (Brits Guyana). Indien betrokkene bedenkingen heeft tegen dit voornemen, heeft hij of zijn gemachtigde de gelegenheid om binnen zes weken na plaatsing van dit bericht schriftelijk de bedenkingen te sturen naar het navolgende adres: IND, Directie Regulier Verblijf en Nederlanderschap, RVN Den Haag, Team Afstand, Postbus 3, 9560 AA TER APEL. Op ditzelfde adres kan door betrokkene of zijn gemachtigde het schriftelijke voornemen worden opgevraagd. De schriftelijke bedenkingen kunnen indien gewenst ook in persoon aan het Kabinet van de Gouverneur bekend worden gemaakt op het navolgende adres: Kabinet van de Gouverneur van Sint Maarten, Falcon Drive 3, Harbour View, Philipsburg, SINT MAARTEN.

De Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid geeft kennis van zijn voornemen tot intrekking ex artikel 15, eerste lid, aanhef en onder d van de Rijkswet op het Nederlanderschap van het Nederlanderschap van Darlene Ann Spicer, geboren op 31 januari 1946, te Bowmanville (Canada). Indien betrokkene bedenkingen heeft tegen dit voornemen, heeft zij of haar gemachtigde de gelegenheid om binnen zes weken na plaatsing van dit bericht schriftelijk de bedenkingen te sturen naar het navolgende adres: IND, Directie Regulier Verblijf en Nederlanderschap, RVN Den Haag, Team Afstand, Postbus 3, 9560 AA TER APEL. Op ditzelfde adres kan door betrokkene of haar gemachtigde het schriftelijke voornemen worden opgevraagd. De schriftelijke bedenkingen kunnen indien gewenst ook in persoon aan het Kabinet van de Gouverneur bekend worden gemaakt op het navolgende adres:

Kabinet van de Gouverneur van Sint Maarten, Falcon Drive 3, Harbour View, Philipsburg, SINT MAARTEN.

De Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid geeft kennis van zijn voornemen tot intrekking ex artikel 15, eerste lid, aanhef en onder d van de Rijkswet op het Nederlanderschap van het Nederlanderschap van Evelyn Ionie Maclean, geboren op 2 januari 1954, te Swaby Ground (Jamaica). Indien betrokkene bedenkingen heeft tegen dit voornemen, heeft zij of haar gemachtigde de gelegenheid om binnen zes weken na plaatsing van dit bericht schriftelijk de bedenkingen te sturen naar het navolgende adres: IND, Directie Regulier Verblijf en Nederlanderschap, RVN Den Haag, Team Afstand, Postbus 3, 9560 AA TER APEL. Op ditzelfde adres kan door betrokkene of haar gemachtigde het schriftelijke voornemen worden opgevraagd. De schriftelijke bedenkingen kunnen indien gewenst ook in persoon aan het Kabinet van de Gouverneur bekend worden gemaakt op het navolgende adres:

Kabinet van de Gouverneur van Sint Maarten, Falcon Drive 3, Harbour View, Philipsburg, SINT MAARTEN.

De Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid geeft kennis van zijn voornemen tot intrekking ex artikel 15, eerste lid, aanhef en onder d van de Rijkswet op het Nederlanderschap van het Nederlanderschap van Claudia Magdalene George, geboren op 12 mei 1959, te Saint George (Jamaica). Indien betrokkene bedenkingen heeft tegen dit voornemen, heeft zij of haar gemachtigde de gelegenheid om binnen zes weken na plaatsing van dit bericht schriftelijk de bedenkingen te sturen naar het navolgende adres:

IND, Directie Regulier Verblijf en Nederlanderschap, RVN Den Haag, Team Afstand, Postbus 3, 9560 AA TER APEL. Op ditzelfde adres kan door betrokkene of haar gemachtigde het schriftelijke voornemen worden opgevraagd. De schriftelijke bedenkingen kunnen indien gewenst ook in persoon aan het Kabinet van de Gouverneur bekend worden gemaakt op het navolgende adres: Kabinet van de Gouverneur van Sint Maarten, Falcon Drive 3, Harbour View, Philipsburg, SINT MAARTEN.

De Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid geeft kennis van zijn voornemen tot intrekking ex artikel 15, eerste lid, aanhef en onder d van de Rijkswet op het Nederlanderschap van het Nederlanderschap van Ivy Francis, geboren op 6 januari 1963, te Pleasant Valley (Jamaica).

Indien betrokkene bedenkingen heeft tegen dit voornemen, heeft zij of haar gemachtigde de gelegenheid om binnen zes weken na plaatsing van dit bericht schriftelijk de bedenkingen te sturen naar het navolgende adres: IND, Directie Regulier Verblijf en Nederlanderschap, RVN Den Haag, Team Afstand, Postbus 3, 9560 AA TER APEL. Op ditzelfde adres kan door betrokkene of haar gemachtigde het schriftelijke voornemen worden opgevraagd.

De schriftelijke bedenkingen kunnen indien gewenst ook in persoon aan het Kabinet van de Gouverneur bekend worden gemaakt op het navolgende adres: Kabinet van de Gouverneur van Sint Maarten, Falcon Drive 3, Harbour View, Philipsburg, SINT MAARTEN.

De Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid geeft kennis van zijn voornemen tot intrekking ex artikel 15, eerste lid, aanhef en onder d van de Rijkswet op het Nederlanderschap van het Nederlanderschap van Teresa Ellen Kraska, geboren op 7 september 1962, te Illinois (Verenigde Staten van Amerika). Indien betrokkene bedenkingen heeft tegen dit voornemen, heeft zij of haar gemachtigde de gelegenheid om binnen zes weken na plaatsing van dit bericht schriftelijk de bedenkingen te sturen naar het navolgende adres: IND, Directie Regulier Verblijf en Nederlanderschap, RVN Den Haag, Team Afstand, Postbus 3, 9560 AA TER APEL. Op ditzelfde adres kan door betrokkene of haar gemachtigde het schriftelijke voornemen worden opgevraagd. De schriftelijke bedenkingen kunnen indien gewenst ook in persoon aan het Kabinet van de Gouverneur bekend worden gemaakt op het navolgende adres: Kabinet van de Gouverneur van Sint Maarten, Falcon Drive 3, Harbour View, Philipsburg, SINT MAARTEN.

De Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid geeft kennis van zijn voornemen tot intrekking ex artikel 15, eerste lid, aanhef en onder d van de Rijkswet op het Nederlanderschap van het Nederlanderschap van Lorna Murl Bernard, geboren op 20 april 1965, te Plymouth (Montserrat). Indien betrokkene bedenkingen heeft tegen dit voornemen, heeft zij of haar gemachtigde de gelegenheid om binnen zes weken na plaatsing van dit bericht schriftelijk de bedenkingen te sturen naar het navolgende adres: IND, Directie Regulier Verblijf en Nederlanderschap, RVN Den Haag, Team Afstand, Postbus 3, 9560 AA TER APEL. Op ditzelfde adres kan door betrokkene of haar gemachtigde het schriftelijke voornemen worden opgevraagd. De schriftelijke bedenkingen kunnen indien gewenst ook in persoon aan het Kabinet van de Gouverneur bekend worden gemaakt op het navolgende adres: Kabinet van de Gouverneur van Sint Maarten, Falcon Drive 3, Harbour View, Philipsburg, SINT MAARTEN.

De Staatssecretaris van Justitie en Veiligheid geeft kennis van zijn voornemen tot intrekking ex artikel 15, eerste lid, aanhef en onder d van de Rijkswet op het Nederlanderschap van het Nederlanderschap van Walter Montraville Felix, geboren op 30 augustus 1960, te Saint Christopher (Saint Kitts en Nevis). Indien betrokkene bedenkingen heeft tegen dit voornemen, heeft hij of zijn gemachtigde de gelegenheid om binnen zes weken na plaatsing van dit bericht schriftelijk de bedenkingen te sturen naar het navolgende adres:

IND, Directie Regulier Verblijf en Nederlanderschap, RVN Den Haag, Team Afstand, Postbus 3, 9560 AA TER APEL. Op ditzelfde adres kan door betrokkene of zijn gemachtigde het schriftelijke voornemen worden opgevraagd. De schriftelijke bedenkingen kunnen indien gewenst ook in persoon aan het Kabinet van de Gouverneur bekend worden gemaakt op het navolgende adres: Kabinet van de Gouverneur van Sint Maarten, Falcon Drive 3, Harbour View, Philipsburg, SINT MAARTEN.

Naar boven