Ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder ‘Ede, ENKA-terrein, deelgebieden J4 en Carré’

Logo Ede

Zaaknummer 116485

Op grond van art. 83, lid 1 en 2 en art. 110a Wet geluidhinder

 

Het college van burgemeester en wethouders van Ede bereidt een besluit hogere waarden voor de ten hoogste toelaatbare geluidsbelasting voor ten behoeve van het uitwerkingsplan ‘Ede, ENKA-terrein, deelgebieden J4 en Carré’.

Inzage

U kunt het ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder met bijbehorende stukken (digitaal) inzien van vrijdag 27 december 2019 tot en met donderdag 6 februari 2020 bij de balie Bouwen, Wonen en Milieu in Raadhuis Publiekszaken, Raadhuisplein 3 in Ede. Voor openingstijden zie www.ede.nl/openingstijden. Voor het maken van een afspraak kunt u bellen naar het nummer (088) 116 9900.

Een besluit hogere waarde Wet geluidhinder (HWG) doorloopt een eigen procedure, naast de procedure voor het uitwerkingsplan waar het besluit HWG betrekking op heeft. Om deze reden is het besluit HWG als bijlage bij het uitwerkingsplan opgenomen. In de publicatie van het uitwerkingsplan ‘Ede, ENKA-terrein, deelgebieden J4 en Carré’ vindt u, onder gerelateerde informatie, een directe link naar het uitwerkingsplan waar het besluit HWG betrekking op heeft. Via deze link wordt u doorgeleid naar de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl. Het besluit HWG vindt u onder de optie ‘Bijlagen’ bij het betreffende bestemmingsplan.

Gebied en gevolg

De hogere waarden hebben betrekking op de vanwege het spoorwegverkeer over het spoortraject Ede - Wageningen. Deze ontwikkelingen worden planologisch mogelijk gemaakt in het bestemmingsplan Ede, ENKA-terrein, deelgebieden J4 en Carré’, met nummer NL.IMRO.0228.BPU2019ENKA0001-0201.

Zienswijze

Bent u belanghebbende? Dan kunt u tijdens de inzageperiode een schriftelijke zienswijze over het ontwerpbesluit sturen aan het college van B&W, postbus 9022, 6710 HK Ede. Voor meer informatie, of om uw zienswijze mondeling door te geven belt u Jan-Frans de Leeuw, juridisch adviseur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling, (0318) 68 01 65.

Naar boven