Vaststelling bestemmingsplan De Maatjeshof, gemeente Scherpenzeel

Logo Scherpenzeel

Burgemeester en wethouders van Scherpenzeel maken bekend, dat de gemeenteraad op 19 december 2019 het bestemmingsplan “De Maatjeshof” heeft vastgesteld.

Inhoud van het plan

Het bestemmingsplan De Maatjeshof geeft de bouw- en gebruiksregels voor de bouw van veertien grondgebonden levensloopplus woningen op de locatie van de voormalige basisschool ‘De Maatjes’ aan de Walstrolaan.

U kunt het plan inzien

Het bestemmingsplan (kenmerk NL.IMRO.0279.BP2019DeMaatjeshof-vg01) ligt met ingang van 27 december 2019 gedurende 6 weken ter inzage in het gemeentehuis aan de Stationsweg 389a in Scherpenzeel. Op werkdagen van 09.00 tot 12.30 uur en op afspraak 's middags (maandag tot en met donderdag). Het bestemmingsplan is ook te raadplegen via www.scherpenzeel.nl en www.ruimtelijkeplannen.nl, via onderstaande link:

https://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0279.BP2019DeMaatjeshof-vg01

Beroep

Het is mogelijk om tegen de vaststelling van het bestemmingsplan tot en met 6 februari 2020 schriftelijk bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag, beroep in te stellen. Het instellen van beroep is mogelijk door belanghebbenden die tijdig hun zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan bij de gemeenteraad kenbaar hebben gemaakt, alsmede belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij daartoe redelijkerwijs niet in staat zijn geweest, dan wel belanghebbenden die zich niet kunnen verenigen met de aangebrachte wijzigingen (indien van toepassing).

Het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Wanneer binnen de beroepstermijn een verzoek tot het treffen van een voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Naar boven