Gemeente Midden-Delfland – Ontwerpbestemmingsplan - “Woudseweg 172 Schipluiden”

Logo Midden-Delfland

Ontwerpbestemmingsplan “Hof van Keenenburg”

Burgemeester en wethouders van de gemeente Midden-Delfland maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat zij het ontwerpbestemmingsplan “Hof van Keenenburg” met het planidentificatienummer NL.IMRO.1842.bp19SL01-on01 ter inzage leggen.

Planbeschrijving en plangebied

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied in de dorpskern van Schipluiden dat wordt begrensd door de achterzijde van de Singel, de Kasteellaan en de Keenenburgweg. Het doel van het bestemmingsplan is om de gewenste ontwikkelingen die worden omschreven in de Structuurvisie Centrumplan Schipluiden [NL.IMRO.1842.sv16SL01-va01] planologisch mogelijk te maken.

Terinzagelegging

Het bestemmingsplan ligt met de hierbij behorende stukken, met ingang van vrijdag 27 december 2019 gedurende zes weken, tijdens kantooruren voor eenieder ter inzage bij het Klant Contact Centrum in het gemeentehuis, ingang Anna van Raesfeltstraat 37 in Schipluiden.

Het besluit en de bijbehorende stukken kunt u ook inzien als PDF op de gemeentelijke website: www.middendelfland.nl > Actueel > stukken ter inzage of op www.ruimtelijkeplannen.nl. Op deze website kiest u ‘Bestemmingsplannen’ waarna u het besluit kunt oproepen door het invullen van de locatie of het planid-nummer: NL.IMRO.1842.bp19SL01-on01.

Zienswijzen

Gedurende genoemde termijn van de terinzageligging kan iedereen mondeling, maar bij voorkeur schriftelijk, zienswijzen op het ontwerp naar voren brengen bij de gemeenteraad van Midden-Delfland, Postbus 1, 2636 ZG Schipluiden. Voor mondelinge reacties kan men terecht via het telefoonnummer (015) 3804111, team Ruimtelijke Ordening en Milieu.

U kunt ook digitaal een zienswijze indienen, maak daarbij gebruik van het zienswijzenformulier. Dit formulier is te vinden op de gemeentelijke website www.middendelfland.nl > Actueel > Stukken ter inzage. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD).

U kunt contact opnemen met de volgende medewerker van de afdeling Bouwen, Milieu en Handhaving voor nadere informatie over het bestemmingsplan: Guido de Bruijn (015) 380 42 13.

Schipluiden, 18 december 2019

 

Naar boven