Ontwerpbestemmingsplan “Millingen aan de Rijn, Tiny houses Rijndijk

Logo Berg en Dal

Burgemeester en wethouders van Berg en Dal maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan gedurende zes weken voor iedereen ter inzage ligt.

Het plan

Het bestemmingsplan regelt de bouw van twee kleine energieneutrale woningen (tiny houses) van 36 m2 in ruil voor de geldende bouwmogelijkheid voor een horecagebouw van 400 m2 aan de Rijndijk te Millingen aan de Rijn. Voor de landschappelijke inpassing van de woningen is een beplantingsplan opgesteld dat onderdeel uitmaakt van het plan.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan “Millingen aan de Rijn, Tiny houses Rijndijk” ligt overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening met ingang van dinsdag 24 december 2019 gedurende zes weken voor iedereen ter inzage. Het plan is digitaal beschikbaar en raadpleegbaar op:

- http://www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.1945.BpMillRijndijk-ONW1

- https://1945.ropubliceer.nl

Daarnaast is het ontwerpbestemmingsplan op afspraak in te zien in het gemeentehuis, Dorpsplein 1 te Groesbeek. Het gemeentehuis is op werkdagen geopend van 9.00u tot 17.00u en op maandagavond van 17.00u tot 19.00u. Voor het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met mevrouw H. Schot, telefoonnummer 0614 62 49 29.

Zienswijzen

Een ieder kan binnen de hierboven genoemde termijn van terinzagelegging schriftelijk of mondeling een gemotiveerde zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Berg en Dal, Postbus 20, 6560 AA Groesbeek. Het is niet mogelijk via internet/e-mail een zienswijze in te dienen. Voor meer informatie of het mondeling indienen van een zienswijze kunt u contact opnemen met cluster Ruimte, telefoonnummer 14024.

Groesbeek, 23 december 2019

Naar boven